2777
2789
عنوان

شامی

464 بازدید | 31 پست

سلام خانوما من هیچوقت شامی خوشمزه درست نمیکنم .چیکار کنم ک خوشمزه بشه . دیشب چرخ کرده و پیاز و کوکتل و سیب زمینی چرخ کردم و تخم مرغ و فلفل سیاه و نمک زدم زیر ماهی تابه رو کم کردم گذاشتم بپزه دوتا فلفل هم انداختم کنارش یکم بعد فلفل ترکید و تندیش ب خورد شامی رفت و خیلی تند شد غذام شوهرم ک اومد یکم خورد گفت اه چقدر تند اصلا نمیشه خورد منم ناراحت شدم باهاش قهر کردم من بخاطر رژیمم شام نخوردم اونم دولقمه برداشت دلم خیلی شکست از دیشب باهاش قهرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها ی موضوع  

مسئله شکم شوهر و جدی بگیرید و اون نیم ساعت و با دقت آشپزی کنین

چون واقعا شکم پرست هستند 

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍

[QUOTE=74765316]بچه ها ی موضوع    مسئله شکم شوهر و جدی بگیرید و اون نیم ساعت و با دقت آشپزی کنین چون واق ...[/QUOTE]

دقيقاااااا شوهر من كه وقتي غذاي خوشمزه ميخوره قشنگ چشماش برق ميزنه،شكموووووو😂😂😂😂

یه روز خوب میاد

خوب گفته ديگه قهر كردن نداره

اخه بعدش ک اومد حرف زد گفتم ناراحتم من بلد نیستم از فردا خودت میای غذاتو میپزی اونم گفت خودت انقدر خراب میکنی تا یاد بگیری دلم واقعا شکست یعنی نمیتونست بگه دستت درد نکنه خوبه ولی یکم تند ولی خوشمزس . سری بعد فلفل ننداز داخلش

تو شامی تخم مرغ نمیریزن اگه میخای وا نره آرد بزن بهش...فقط گوشت چرخ کرده با سیب زمینی رنده شده که آبشو گرفته باشی و پیاز رنده کرده بریز با ادویه و نمک و آرد ک وانره....میتونی سبزی هم بریزی من خودم مرزه میریزم داخلش خیلی خوشمزه میشه

وزن  ۷۹....وزن اولیه۶۷....وزن هدف۶۱