khorshid_khanooooom مدیر استارتر عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 691 عنوان ماسک صورت 68 بازدید | 6 پست بچها کیا بلدن ماسک و اسکراب صورت درست کنن؟ به منم یاد بدین لطفا من خیلی جوش سر سیاه دارم پاک سازی هم نیگن زیادیش خوب نیست اگر راهکاری دارید برای این جوشاهم بگین لطفا بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏 1397/08/27 | 12:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آباندخت566 عضویت: 1395/12/22 تعداد پست: 16925 جوشای سرسیاهتو تخلیه کنتوی حمام هم از سفیدآب استفاده کنبهترین اسکراب و لایه بردار این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش
bahar1997 عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 3433 من واسه جوشام سدر وماست کم چرب وابلیمو طبیعی مخلوط میکنم وسی دقیقه باشه روصورت..هفته ای یکدفعه..اول حسابی جوشا بیرون میریزن ولی کم کم پوست صاف وروشن میشه واسم ی صلوات میفرستی؟؟😍😍😍ممنونم دووستم
pardehzebra عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 990 من واسه جوشام سدر وماست کم چرب وابلیمو طبیعی مخلوط میکنم وسی دقیقه باشه روصورت..هفته ای یکدفعه..اول ... پوستتون چرب؟فقط براي جوشاي سرسياه؟
bahar1997 عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 3433 پوستتون چرب؟ فقط براي جوشاي سرسياه؟ پوستم چربه..ولی واسه جوشای چرکی استفاده میکنم واسم ی صلوات میفرستی؟؟😍😍😍ممنونم دووستم
khorshid_khanooooom مدیر استارتر عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 691 جوشای سرسیاهتو تخلیه کن توی حمام هم از سفیدآب استفاده کن بهترین اسکراب و لایه بردار بدم میاد از جوش خالی کردن بعدم یکی دوتا نیستن که کل بینیم و گونمه. بیشترم بخاطر سنمه چون الان تازه رفتم تو 17 سالگیاما حتما از سفیداب استفاده میکنم مرسی بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏
khorshid_khanooooom مدیر استارتر عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 691 من واسه جوشام سدر وماست کم چرب وابلیمو طبیعی مخلوط میکنم وسی دقیقه باشه روصورت..هفته ای یکدفعه..اول ... من جوش چرکی زیاد ندارم اما تا دلت بخواد جوش سر سیاه دارم بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏