2777
2789
عنوان

سرفه های شدید

135 بازدید | 10 پست

سلام خانومای گل🌸🌸🌸

دوستان من یک ساله تحت درمانم برای سقط هام این ماه دکتر گفته باید اقدام کنم اما به شدت سرفه میکنم به نظرتون چه کنم؟؟؟؟ اخه میترسم رو جنین اثر بزاره طوری سرفه میکنم تا زیر دلم درد میگیره ممنون میشم راهنمایی ام کنید😘😘😘

یک ساله منتظر همچین حرف دکترم بودم بگه اقدام حالا باز سرفه 😞😞😞😞

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 

بخوره اکالیپتوس و شلغم

دمنوش اویشن و دانه به

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اب رو بذار رو شعله اولین قل ک زد از شعله بردار بذار ولرم شد یه لیوان بخور از صبح ناشتا باید هر ۴ ساع ...

اب تنها؟؟؟؟

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 
سلام عزیزم دکترت کیه؟ نتیجه گرفتی؟ منم چند تا سقط داشتم همه هم تو هفته های اول به خونریزی میفتم نمید ...

من مشهد تحت نظرم شما باید ازمایشات ایمنی و انعقادی رو کامل انجام بدی

عزیزم ازمایشات سقط مکرر دادم خوب بود الان باید برم مشاور ژنتیک

منم رفتم و الان اقدامی هستم 

سی دی ماکرها رو انجام دادی یا هموسیستئن خون رو