2777
2789
عنوان

مهمونی و قد بلندم 😬😬

1227 بازدید | 36 پست

قدم بلنده نمیتونم ززیاد پاشنه دار بپوشم از شوهرم میزنه بالا.موندم چی بپوشم میخوام برم خرید چی بخرم که شیک باشه؟؟!! چه لباسی با چه کفشی؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مشکلم همینه، پاشنه ۳ سانت بخر. من یه بار قرار بود یه مهمونی زنونه مردونه جدا باشه، ناپرهیزی کردم به پاشنه ۱۵ سانت پوشیدم. ولی در نهایت مردها هم با ما اومدن، همسرم بنده خدا از جاش بلند نشد تمام شب. ولی خیلی کفش پاشنه بلند آدم و خوش استیل میکنه. حیف که نمی تونیم بپوشیم  

مهمونیتون مختلطه؟

منم قدم بلنده.عروسی ها و مجالس ما جداست منم کفش پاشنه بلند برمیدارم و تو مجلس میپوشم و بیرون که با شوهرم باشم یه کفش بدون پاشنه میپوشم.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
مهمونیتون مختلطه؟ منم قدم بلنده.عروسی ها و مجالس ما جداست منم کفش پاشنه بلند برمیدارم و تو مجلس میپ ...

مختلطه.و لباسی ک الان دارم کت شلوار اسپرته. که با پاشنه قشنگ میشه برا همین میخوام لباس دیگه بگیرم