2777
2789
عنوان

خدایا آخه من با این شوهر روانیم چیکارکنم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1573 بازدید | 48 پست
آخه غذا کاملا اندازه شد ودختر داییم و زنداییم دو بشقاب خوردن سوپ هم که پخته بودم...بعدم یه مهونی دور ...

نکته ی مهم اینجاست که نظر ما با نظر مردا یکی نیست

از وقتی اومدم نینی سایت فهمیدم فقط شوهر من مشکل نداره همه درگیرند 

تو هم الان بجای ناراحتی بلند شو با پسرت بازی کن 

جدیدا دعوام میکنه میخندم 

میگه تو چه رویی داری این حرفایی که من به تو گفتم اگه به سنگ زده بودم آب میشد

برای سلامتی دوقلوهام دعا کنید
خدایی دقت کردی چقدر بدبختیم😂 با ی مشت روانی سروکله میزنیم جالب اینجاست همیشه هم یادم میره تمام وک ...

میفهمم. همسره منم خیلی از مواقع ک اینجوری میگم نمیخره و با ی خداحافظی خوشحالم میکنه   منم مثلا میمونم تو حسرت ی کشک برای کشک بادمجون   

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میفهمم. همسره منم خیلی از مواقع ک اینجوری میگم نمیخره و با ی خداحافظی خوشحالم میکنه   ...

😂😂😂😂

ولش کن بابا

اتفاقا کشک بادمجون برای سوسولاس

اونی زنه که بتونه بدون کشک بخوره😂

شوهرم میگه اگه من نباشم تو از گرسنگی میمیری از بس تنبلی که خودت بری مغازه خرید کنی

برای سلامتی دوقلوهام دعا کنید