2777
2789
عنوان

حس خاصو بد

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 25 پست
یکم موضوع بچه ذهنم رو تحریک کرده  اما به موضوعات دیگه ام فکر میکنم همینطوری میشم

بابا به موقعش میاد اگه اطرافیان باعث این اضرابن باشون رفت و آمد نکن.برید سفر برید سینما ..غذا و کیک درست کن ...فکرت و مشغول کن برو اینستاگرام ...نزار افسردگی بیاد سراغت داری افسردگی میگیری با ریشه عصبی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا به موقعش میاد اگه اطرافیان باعث این اضرابن باشون رفت و آمد نکن.برید سفر برید سینما ..غذا و کیک ...

پس احتمال افسردگی گرفته باشم هست 

بنظرم یک کلاسی چیزی بنویسم از خونه بزنم بیرون 

عزیزم باخودت اینکارونکن سعی بکن صبح زودبیدارشی وپیاده روی ورزش کن که خسته بشی زودترخوابت ببره دیگه خودبه خودیادت می‌ره ذهنتم آروم میشه

.                                         
عزیزم برو پیش متخصص قلب و عروق  منم اینجوری میشدم گفت اسم حالتش ریزش قلبه

وای دقیقا همین حالت هست انکار قلبم میریزه 

نفسم چند وقتی هست به خوبی بالا نمی یاد 

دکتر بهتون قرص داد ؟؟؟

پس احتمال افسردگی گرفته باشم هست  بنظرم یک کلاسی چیزی بنویسم از خونه بزنم بیرون

نه هنوز نگرفتی اما داری میگیری ...روحت و تقویت کن ...ذکرم خوبه بگی ...برو باشگاه ...به ناخنت برس به موت ب پوستت و لباسات ...انقد کار میتونی کنی ک به اطرافیانت اهمیت ندی ...مریض میشیا ...وقتی حال دلت و روحت خوب شد بدون اینکه فکرشم بکنی خدا بهت نی نی میده ...الان هر کاری برا اقدام بکنی با این روحیه جواب نمیده اول روحت و تقویت کن ...یه بچه یه مادر قوی میخواد...مطمعنم میای و اینجا اعلام میکنی نینیدار شدی ...زیادی ک بهش فکر کنی نمیشه...فقط کافیه بی خیال و خونسرد و حتی خودخواه باشی

نه هنوز نگرفتی اما داری میگیری ...روحت و تقویت کن ...ذکرم خوبه بگی ...برو باشگاه ...به ناخنت برس به ...

چشم 

حتما سعی میکنم یکم بیشتر به خودم توجه کنم 

امیدوارم این علایم زودتر عبور کند