2777
2789
عنوان

کسی توحید ستاره دان میشناسه

876 بازدید | 9 پست

کسی توحید ستاره دان رو میشناسم برای ناباروری رژیم میده

خدا جونم خدای مهربونم من میخوام حس قشنگ مادربودن رو تجربه کنم و این فقط به خواست تو صورت میگیره پس بخواه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم. مگه رژیم چطوری بود که نتونستی تحمل کنی؟ چقدر هزینه کردی؟

سلام در یک دوره ۳ کیلو عسل بود که کیلویی ۲۰۰ این یک از مواد بود بدون نان برنج گوشت روغن تخم مرغ و.....

خدا جونم خدای مهربونم من میخوام حس قشنگ مادربودن رو تجربه کنم و این فقط به خواست تو صورت میگیره پس بخواه
خواستم بدونم کسی هست رژیم گرفته باشه 

من گرفتم یعنی میتونم بگم مردم و زنده شدما روز اول تا ظهر اوکی بودم از بعدازظهر سردرد شدید و تهوع مدام بالامیاوردم تا یک هفته مریض بودم شوهرم همشو ریخت بیرون بهش پیام دادم میگم خیلی حالم بد شده میگه داری ناز میکنی بدنت داره پاکسازی میشه من ک نزدیک دو تومن خرج کردم واسه پاکسازیش اصلا نتونستم برنامه رو ادامه بدم هنوزم حالم روبه راه نشده کامل

من گرفتم یعنی میتونم بگم مردم و زنده شدما روز اول تا ظهر اوکی بودم از بعدازظهر سردرد شدید و تهوع مدا ...

سلام از ستاره دان گرفتی منم نتونستم ادامه بدم

2790
2778
2791
2779
2792