2777
2789
عنوان

از بی بی چک دیگه متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 76 پست
بیشتر نوکش درد میکنه و تیر می کشه اول سینه چپم شروع شد بعد سینه راستم خیلی تیر میکشه

اگه نوکش بیشتره من شنیدم تو بارداری این مدلی میشن... برا همین پرسیدم..

میشه فردا صب بی بی بذاری بخاطررررر ما😯😯😯😯😯😢😢😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان چند روز عقب انداختی؟ پریود قبلیت دلیل اینکه عقب انداحتی چی بود خب؟

هیچی دوماه جلو انداختم دکترم گفت این ماه بارداری چیز سنگین بلند نکن رفتم کربلا بدو بدو والبته چیز سنگین بلند کردم عادت شدم و اصلا معمولی نبود خیلی غیر عادی بود

زندگی فقط گذشت نیست،گذشت تمام زندگیست
اگه نوکش بیشتره من شنیدم تو بارداری این مدلی میشن... برا همین پرسیدم.. میشه فردا صب بی بی بذاری بخا ...

اره به شوهرم گفتم اگه خواستم بی بی بزنم تو نزار حالا فردا یواشکی میگیرم خودمم دل تو دلم نیست ولی خوب از نبودش خیلی میترسم

رفتم کربلا برای همه ی اونهایی که نی نی میخوان دعا کردم ارز همه اماما خواستم بهم نی نی بده سال دیگه ببرمش پابوس شون

برات دعا میکنم استارتر شما هم منو دعا کن ، شش روز بعد اقدام به اصرار خواهرم بیبی چک گرفتم تست کردم منفی بود خورد تو ذوقم البته اون موقع زود بود الان که شده یازده روز دیگه میترسم چک کنم