2777
2789
عنوان

پاپ اسمیر

115 بازدید | 11 پست

دوستان من امروز رفتم دکتر زنان واسه عفونتی که داشتم ازم تست پاپ اسمیر هم گرفت، اما من تو گوگل که سرچ کردم دیدم زمان درستی ازم تست نگرفته. من امروز صبح عادت ماهیانه ام تمام شد. به نظرتون تست رو فردا ببرم ازمایشگاه یا نه؟ خبر دارید هزینه اش چقده؟ 

خدایاشکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂 پاپ مگه زمان خاصی داره. هر زمان که بری از دهانه رحم یه نمونه میگیرن دیگه. 

من با توجه به چیزی که توی یکی از سایت ها خوندم گفتم. علاوه بر اون نوشته نباید قبلش رابطه داشته باشیم که من داشتم

خدایاشکرت
من با توجه به چیزی که توی یکی از سایت ها خوندم گفتم. علاوه بر اون نوشته نباید قبلش رابطه داشته باشیم ...

من الان چهارده ساله که آزمایش پاپ میدم اصلا تا حالا دکترم همچین چیزی نگفته بهم. اونا از دهانه رحم یه نمونه میگیرن که ببین خدای نکرده سرطانی هست یا نه. مطمبن باش اگر همچین شرایطی داشت حتما دکترت قبلش ازت می‌پرسید. چون اگر آزمایش کسی خدای نکرده مثبت و سرطانی باشه با رابطه و اینا که از بین نمیره. بازم رفتی جواب آزمایش رو بگیری از دکتر آزمایشگاه سوال کن. 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
من الان چهارده ساله که آزمایش پاپ میدم اصلا تا حالا دکترم همچین چیزی نگفته بهم. اونا از دهانه رحم یه ...

من خودمم وقتی همچین چیزی رو خوندم تعجب کردم از اینکه دکترم چرا قبلش ازم نپرسید. بازم مرسی عزیزم

خدایاشکرت