2777
2789
عنوان

تولد

105 بازدید | 17 پست

تولد دوست پسرمه چی بخرم براش؟ صدوپنجاه تومن بیشتر نشه برا تولدم چیزی نگرفته بود به روی خودشم نیاورد اوایل رابطمون بود الان خیلی گذشته از رابطمون نمیشه چیزی نگیرم ضایست به نظرم.

براش كووفت بخر بپيچ لا دستمال بده بهش

صد پنجاه تومنم بزار جيبت برو با دوستات دربند ناهار دعوتشون كن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براش كووفت بخر بپيچ لا دستمال بده بهش صد پنجاه تومنم بزار جيبت برو با دوستات دربند ناهار دعوتشون كن

آخه دو هفته ماموریته دو هفته میاد اینجا این دو هفته ای که اینجاست تولدشم افتاده توش بریم بیرون نگاش کنم؟😂

آخه دو هفته ماموریته دو هفته میاد اینجا این دو هفته ای که اینجاست تولدشم افتاده توش بریم بیرون نگاش ...

همونكار كه اون كرد بكن

به رو خودت نياار

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

تولدت به روی خودشم نیاورده اونوقت میخوای 150تومن براش کادو بخری؟! چه مدت با هم دوستین؟ به نظرم یا ...

قبلش با هم آشنا  بودیم حدود ی سال هر از چند گاهی چت ساده میکردیم تیر رابطمون جدی تر شد دوست شدیم مرداد تولدم بود 

کادو کوچیک میشه راهنماییم کنین چی میشه

قبلش با هم آشنا  بودیم حدود ی سال هر از چند گاهی چت ساده میکردیم تیر رابطمون جدی تر شد دوست شدی ...

زیر پوش بابات دیگه...نو رو بده بابات....یه شاخع گل ...تو دختریی دستت بستس اون پسره دستش بازه

قبلش با هم آشنا  بودیم حدود ی سال هر از چند گاهی چت ساده میکردیم تیر رابطمون جدی تر شد دوست شدی ...

توی این مدت دست به خرجش چطور بوده اینم مهمه..

کیف پول

دستبند(مثلا دستبند ماه تولد یا مدل دیگه) 

شال گردن