2777
2789
عنوان

خواستگاری

306 بازدید | 19 پست

سلااام بچه ها قراره برام خواستگار بیاد من خیلی استرس دارم البته ۴ سال با اون آقا دوستم اما خب استرس دارم و اینکه اول مادرش راضی نبود و یکم با هم بحث کردیم الان پشیمون شده و میخواد بیاد من نمیدونم چجوری رفتار کنم کمکم کنین لطفا

تعداد رای : 4
نظرسنجی
خواستگاری
1
25%
چجوری رفتار کنم؟
3
75%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه من زیاد با این سایت کار نکردددم🤣🤣🤣

افرین حالا بهت میگم چیکار کنی

حجابتو حفظ کن

پاهاتو روی مبل اصلا تکون تکون نده

دستاتو قفل نکن ریلکس و اروم بشین 

تا وقتی ازت نظر نخواستن صحبت نکن

وقتیم حرف زدی نظر پدرتو اولویت قرار بده

دائم درحال خندیدن نباش فقط لبخند بزن

با صدای آروم حرف بزن

ماردرشو بغل کن فقط روبوسی جالب نیست

من اصلا چیزی نمیدونم که چی شده و اونها چه خانواده ای هستن آخه چی بگم😐

اونا به مقدار ذهنشون تو قدیم گیر گرده هنوز دوستی پسرو دختر براشون آبرو ریزیه اما پسره چون پام وایساده مادرش حالا دیگه خودش التماس میکنه که بیاد خواستگاری میگم که یه مقدار بهم بی احترامی کرد مادرش اما من هیچوقت بهش بی احترامی نکردم الان نمیخوام خواستگاریم بد باشه یعنی نمیدونم چجوری باهاش برخورد کنم بعد اون بی احترامیاش

افرین حالا بهت میگم چیکار کنی حجابتو حفظ کن پاهاتو روی مبل اصلا تکون تکون نده دستاتو قفل نکن ریلک ...

من عمرا اونو بغل کنننم اوووفف اصلااااا

افرین حالا بهت میگم چیکار کنی حجابتو حفظ کن پاهاتو روی مبل اصلا تکون تکون نده دستاتو قفل نکن ریلک ...

بغل کردنو خوب اومدی😉😂

کسی به خدا گفت: اگر سرنوشتم را نوشته ای پس چرا آرزو کنم؟ خدا گفت: شاید نوشته باشم، هرچه آرزو کند...!