2777
2789
عنوان

کی موافقه

129 بازدید | 20 پست

امروز رفته بودم بازار مثل ی خونه ی آشفته. که ذهن ادمو بهم می ریزه ذهنم بهم ریخت؛ مثل این می موند که کلید بزنی وارد خونه بشی ببینی زیر تخت خوابیدن!! رو تخت غذا میخورن!! برا ناهار ریکا درست کرده باشن و با خورشت ظرفهارو  بشورن!!! اهل خانه به جارو برقی خیره شدن و با تلویزیون جارو میکنن هیچ جا تمیز نبود هیچی سر جاش نبود ته دل اون آدما میدونست که اشتباهه؛؛ اما خب باید همرنگ جماعت میشدن! بو همه جا رو گرفته بود؛؛ بوی بد و من تو بازار حس کردم😢زنهای متاهل برا مردای غریبه لوندگی میکردن 😢برا اینکه از شوهر خاینشون انتقام بگیرن!! درصورتی که این انتقام و از ی زن دیگه میگرفتن! معیار زیبایی فرق کرده همه شبیه عروسک هایی بودند که تولید ی کارخانه بودن!! همه شبیه هم!! راستی به آدمهای چاق به چشم مجرم نگاه میکردن!! همه راحت بهم توهین میکردن!! مغازه دارا کلافه و بی اعصاب بودن؛؛ زن ها و مردها بیرون بودن و می‌دویدند و خانه هایشان سرد و ساکت مقصد نامعلوم بود!!! چقدر جای خالی خدا را دیدم😭

وايسا اول مثال هاتو تحليل كنم😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگ بود لایک ❤❤❤

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤