2777
2789
عنوان

اندکی دردو دل ... 😳

148 بازدید | 11 پست

نمیدونم چرا رفتارا و شیطنت هایی که هم سنام به اقتضای سنشون دارن اصلااا برا هیچ من جذابیت نداره !!!! 

دست خودمم نیستا کلا از بچگی همینجوری بودم !! 

مثلا زنگ ورزش همه میرفتن تو حیات شوخی و بازی و خنده من تنها مینشستم تو کلاس کتاب میخوندم 😑😑

الانم که رفتم دانشگاه هم همینجوریه .... 

حرفا و کارای بقیه تو دانشگاه به نظرم خیلی مسخره و لوس میاد !!! 

خلاصه احساس میکنم هیچ حرف مشترکی با بقیه ندارم !!

به نطرتون چه خاکی تو سرم کنم بتونم یکم قاطی جمع بشم !!؟؟؟ خیلی حس مزخرفیه !! 

سر همین قضیه همیشه تنها بودم ...

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا مثل منی!!؛ منم سر همین قضیه همیشه با بزرگتر از خودم میپرم ، خاله و آبجی بزرگم همدم های منن که هر کدام حداقل ۵-۱۰ سال ازم بزرگتر هستن ، راهش فقط همینه ، با اونایی که ازت بزرگتر هستن رفت و آمد داشته باش 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

همه شبیه هم نیست میتونی دنبال کسی باشی که دغدغ و دلمشغولیش شبیه تو باشه تا حرف مشترک داشته باشید

من لا خیلی هم بگو و بخند و شوخی دارم اما در همون حد فقط با تعداد محدودی مسائل و دلمشغولیم رو در میون میزارم چون شبیه هم هستیم

والا شما نرمالی رفتارهای دانشجویانی الان خیلی لوسه بهتر که اینطوری نباشی

مرسی 

دل گرمی خوبی بود !! 👍👍

کاملا مثل منی!!؛ منم سر همین قضیه همیشه با بزرگتر از خودم میپرم ، خاله و آبجی بزرگم همدم های منن که ...

اینجوری که آدم تا آخر عمر تنها میمونه 😭

همه شبیه هم نیست میتونی دنبال کسی باشی که دغدغ و دلمشغولیش شبیه تو باشه تا حرف مشترک داشته باشید من ...

والا تو این بیست سال که هیچ آدمیزادی رو پیدا نکردم خلقو خوش عین من باشه !! 

ولی در کل ممنون از راهنماییت 

اینجوری که آدم تا آخر عمر تنها میمونه 😭

نه دیگه من که تنها نیستم اتفاقا خیلی با دوستان و خاله و آبجیم جورم ، مثلا جاری هام همه بچه ان حال نمیکنم باهاشون فقط در حد حفظ ظاهر و رابطه فامیلی ، ولی هر بزرگتری هم قبول نمیکنم یکی که عاقل و منطقی باشه 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️