2777
2789
عنوان

میشه بیاین کمک 😔

53 بازدید | 8 پست

شاید تاپیکای قبلی منو خونده باشین

گفته بودم از دست مادر شوهرم کلافم ، از دست اینکه شوهرم حریف مامانش نمیشه،از این که ی دستی میزنن یا تو عمل انجام شده قرارم میدن، ی دفعه برنامه مهمونی یا مسافرت میچینن

چند روز پیش دوباره این برنامه پیش اومد که این بار به طور جنون آمیزی عصبانی شدم و هرچی دم دستم بود پرت کردم اینور اونور

شوهرم چند روز هوامو داره،ولی خودم دیگه حال ندارم

به طرز عجیبی از زندگی کردن خسته شدم،اگر عاشق همسرم نبودم و بخاطر اون نبود دیگه اسم مامانشو نمیاوردم

نمیدونم باید چیکار کنم،ساکت شدم ی دفعه عصبی میشم و داد میکشم 

به نظرتون با مشاور رفتن چیزی درست میشه ؟

یا خودم باید ی کاری بکنم؟

همون خدایی که من رو آفرید و تا این سن همیشه مراقبم بوده،خودش مراقب کوچولومه مثل دوست کنارشه

فقط برو مشاوره

از اينو اون نظر نخواه

روضمير ناخوداگاهت تاثير ميزاره و عصبي تر ميشي 

بايد بري پيش مشاور تا مشكلت حل كنه 

تو اينجا فقط دردودل ميكني 

راهي از پيش نميبري

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره مشاوره دیدت و فکرت‌ رو باز میکنه زندگی خیلی مهمه اونقدر مهم ک اگه میدونستی صدم‌ ثانیه ای حروم اد ...

بخدا خسته شدم،دیگه انگیزه هیجی ندارم فقط میام نت وقت میگذرونم تا صبح بیدارم،صبح میخوابم تا شب

همون خدایی که من رو آفرید و تا این سن همیشه مراقبم بوده،خودش مراقب کوچولومه مثل دوست کنارشه
بخدا خسته شدم،دیگه انگیزه هیجی ندارم فقط میام نت وقت میگذرونم تا صبح بیدارم،صبح میخوابم تا شب

مگه زندگی الکیه‌ ب این دنیا اومدی گ اسیر ادم ها بشی تو خسته بودنت شکی نیست ولی حیف تو نیست ...من واقعا برای تو نگران‌شدم. 

مگه زندگی الکیه‌ ب این دنیا اومدی گ اسیر ادم ها بشی تو خسته بودنت شکی نیست ولی حیف تو نیست ...من واق ...

من ی آدم شوخ و شیطون،که الان نه دانشگاه میرم نه سرکار،نه باشگاه 

اصلا دلم نمیخواد از خونه بیرون برم

ممنون که نگرانمی

من ی آدم شوخ و شیطون،که الان نه دانشگاه میرم نه سرکار،نه باشگاه  اصلا دلم نمیخواد از خونه بیرو ...

خب برو هیشکی جز خودت نمیتونه کمکت‌ کنه منتظر ی دست از آسمون نباش حیفه بخدا حیفه