2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینکه کمرنگه.  ببببه نظر مثبت میاد ووولی وقتی دوروزه پیش منفی بوده ازمایش خونت نمیشه گفت این صددرصده.  بذار پنج شیش روز دیگه ازمایش خون بده . دیگه هم تست نزن ک همش شک داشته باشی 

چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....

عزیزم نمیخوام ناامیدت کنم

ولی اول برو با قطره چکونی هم تست کن ببین چی میشه

مارک دیگه هم باشه بهتر

این نواریا خیلی کاذب داره

برا من یه بار سه تا گذاشتم هر سه پررنگ شد به شوهرم گفتم تو هم بذار برا شوهرم هم به همین پررنگی شد

برا منم کاذب بود

ولی انشاءالله شما باردار باشی عزیزم

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات

دوستان منم روز ٣٠ام دوره ام  بیبی زدم منفی بود کلا دوره هام ٣۵ روزست ولی خیلی حالت های بارداری و دارم نخصوصا زیر دلم و حالت تهوع سینه هام هم خیلی خارش داره بنظرتون چیکار کنم؟ صبر کنم تا چند روز از موعد بگذره اگه پریود نشدم برم آز بدم؟

ولی اگه این بار باردار نبودم دیگه بیخیال میشم اینقد خودمو به آب و آتیش نمیزنم خسته شدم بخدا 

به حق فاطمه زهرا هرکسی آرزوی مادرشدن داره به زودی طعم شیرینش بچشه🙏لطفا برام دعا کنید دو قلوهای تو دلیم صحیح و سالم به دنیا بیان🙏❤️
مدیکور مزخرفترین مارکه من دارم تجربه چندین سالمو میگم.نمیخوام الکی دلخوش بشی بهش

آره منم از مدیکور دل خوشی ندارم.البته بیشتر همین نواریا خطا میده

اون قطره چکونیا اگه همون اول خط بیوفته معمولا درسته ولی اگه بعد چند دقیقه بیاد کاذب داره

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
قطره چکونی ام گذاشتم مثبت شده

عکس اونم میذاری؟؟

انشاءالله بارداری

اینم بی بی چک من

امروز بعدازظهر گذاشتم

همون اول هاله انداخت ولی کمرنگتر بود یکم موند واضح تر شد

امروز 24 پری بودم

دوره های من 29 یا 30 یا 31 روزه هست

حالا نمیدونم چی به چیه

انشاءالله اگه تاپیک رو پیدا کردم خبرش میام میگم

2790
2778
2791
2779
2792