ترنم_من مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 654 عنوان دوفاستون 117 بازدید | 8 پست بچه ها سلام.. دکتر به من برای امادگی بارداری قرص دوفاستون داده.. الان پنج شبه که خوردم.. ولی نمیدونم چرا حالت های پری خیلی زودتر از هر دفعه اومده سراغه.. اینا بخاطر مصرف قرصه؟! پس یعنی حامله هم نیستم! میان آرزوی تو و معحزه خدا دیواری ست به نام اعتماد 1397/08/26 | 22:10 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
soreh عضویت: 1393/10/01 تعداد پست: 3019 عزیزم دوفاستون برای تنظیم پری هست.من یادمه سه ماه مصرف کردم بعدش باردار شدم سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه
ترنم_من مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 654 عزیزم دوفاستون برای تنظیم پری هست.من یادمه سه ماه مصرف کردم بعدش باردار شدم پری هام منظم بوده عزیزم.. ولی دکترم گفت با این حال کمک میکنه.. چه خوب که بعدش حامله شدی.. خوشحال شدم میان آرزوی تو و معحزه خدا دیواری ست به نام اعتماد
ترنم_من مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 654 [QUOTE=74705634]عزیزم دوفاستون برای تنظیم پری هست.من یادمه سه ماه مصرف کردم بعدش باردار شدم[/QUOTEهنوز پری نشدم.. تازه پنج تا قرص خوردم.. باید تا ده شب بخورم.. ولی حالت های پری خیلی زود اومده سراغم😢😢😢 میان آرزوی تو و معحزه خدا دیواری ست به نام اعتماد
ترنم_من مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 654 کلا هر کی حامله باشه دیگه حالت پ نداره؟ میان آرزوی تو و معحزه خدا دیواری ست به نام اعتماد
farrzaaaneh عضویت: 1397/06/29 تعداد پست: 951 کلا هر کی حامله باشه دیگه حالت پ نداره؟ عزیزم من الان پنج هفتس حامله م اما بازم حالت پریودی دارم 💖خدایا دخترمو سالم بدستم برسون💟
arosak77 عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 5178 عزیزم من الان پنج هفتس حامله م اما بازم حالت پریودی دارم من مدروکسی پروژسترون خوردم آخرین دونه رو دیروز صبح خوردم هنوز پریود نشدم و نشانه پریود ندارم رحمم خیلی مرطوبه و ترشحات زلال بدون بو و آبکی دارم نوک سینه هام درد میکنه و میسوزه یعنی باردار شدم؟؟ ماه قبل ۲۷ ام پریود شدم
farrzaaaneh عضویت: 1397/06/29 تعداد پست: 951 من مدروکسی پروژسترون خوردم آخرین دونه رو دیروز صبح خوردم هنوز پریود نشدم و نشانه پریود ... امکان داره اینا ازعلائماش باشه گلم 💖خدایا دخترمو سالم بدستم برسون💟