2777
2789

یه هفته دیگه،مراسممه تو تالار

از دوران راهنمایی بدنم شروع ب جوش زدن کرد

ولی شدید ترین جا پشتمه😔پر از جوشای فعاله و از همه بدتر اینکه جاش لکه هاش سیاه مونده😔بچه ها خیلیه.خیلی زیاد...پوستمم سفیده... دیگه بدتر

امروز رفتم مزون لباس پرو کردم‌،با مامانم

از خجالت مردم😔😔😔حالا مادرشوهرم گفت عصر بیا باهم بریم باز پرو کن ببینم

بچه ها چیکارکنم

اون ببینه ابروم میره😔😔😔😔

دوس ندارم

راهی برای از بین بردنش هست؟

باورتون میشه چقد گریه کردم 😭

کرم پودر میزنن برات چیزی نیست که

بعدا هم برو دکتر یه ضد لک بهت میده خوب میشی

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لایه بردار الان نزنی ها پوست پوست میشه

حتما برو دکتر

ولی چیز خاصی نیست

یه چکاپم بده کبدت سالم باشه

خوب برا فردا تو خونه کرم پودر بزن روش

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

حالا با این وضع لباس پشت باز انتخاب نکن نپوش مگه مجبوری دختر جان

یه دکتر هم برو درمان کن تو که میدونستی این مشکل رو داری چرا زودتر فکر معالجه نبودی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید