2777
2789
عنوان

دندونپزشکی😢😢

255 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

خیلی از دندون پزشکی میترسم از بچگی

فردا میخوام برم معاینه،ولی میدونم یکی دوتاش خرابه،خیلی استرس دارم😭تا حالا عصب کشی نکردم درد داره؟؟

از الان استرس گرفتم😭

من ایقد میترسیدم بعد سوزن عش میکردم خخخ تو بیست پنج سالگی رفتم یه دکتری ایقد خوب بود .الان یه دندونم طبیعی نیست همش پر شده هست خخخ از همون اول چشمت ببند وسایل و چراعش نگاه نکن.خخ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ایقد میترسیدم بعد سوزن عش میکردم خخخ تو بیست پنج سالگی رفتم یه دکتری ایقد خوب بود .الان یه دندونم ...

اصلا ادمی نیستم که از دکتر و اینا بترسمااا،فقط از دندون پزشکی

حالا شانس اوردم جنس دندونام بد نیست😢😢ولی چون شاید اقدام به بارداری کنم مجبورم برم درست کنم

تو مطب دکتر ۲۰بار میرم دستشویی تا نوبتم بشه😭

اصلا ادمی نیستم که از دکتر و اینا بترسمااا،فقط از دندون پزشکی حالا شانس اوردم جنس دندونام بد نیست😢 ...

خب همین مدت انتطار طولانی استرس ایجاد میکنه.سعی کن بگه وقت دقیق چیه نزدیکاش بری.برو خیال راحت باشه تو بارداری سخته رفتن

خب همین مدت انتطار طولانی استرس ایجاد میکنه.سعی کن بگه وقت دقیق چیه نزدیکاش بری.برو خیال راحت باشه ت ...

نمیشه سرش شلوغه همیشه هرچقدرم به موقع بری یکم باید بشینی😭

تازه یهو تصمیم گرفتم برم الان مامانم وقت گرفته واسم میگه وقت نداریم ولی چون فقط همینجا میاد فردا بیاد وسط مسطا میفرستمش تو😢😢

اره شنیدم که تو بارداری دندون زودتر خراب میشه و نمیشه درست کرد🤔درد باید بکشی تا اخرش

وقتی کارت تموم شد همون موقع مسکن بخور اصلا انگار پر کردی.موقع انجام هم که بی جسه اصلا متوجه نمیشی

ممنونم عزیزم🌹🌹امپولش فرق نداره؟واسه عصب کشی و پر کردن؟یعنی خفن تر نیست؟😁واای😢

ممنونم عزیزم🌹🌹امپولش فرق نداره؟واسه عصب کشی و پر کردن؟یعنی خفن تر نیست؟😁واای😢

چرا آمپولش  موادش بیشتر چون مثل پر کردن سطحی نیس

خداوند در قلب توست و تو در آسمانها به دنبالش میگردی...