2777
2789

شرابی خوشرنگ

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شرابی ب پوستم میاد؟؟خواهر دامادم 😆

پس حتما دکلره کن که هر رنگی دوس داشتی در بیاد من کاراملی خیلی خوشم میاد برا عروسی پسر داییم کردم خوب شده بود

غمی به عالم نبوده که موندنی باشه پس بخند ...

اگه سفيد نداري يا بزار طبيعي باشه يا برو ارايشگاه خيلي خوب

اينكه ميرن زرد ميكنن يا طلايي يا مسي يا قهوه اي عسلي كه روش رگه هاي طلايي مسي داره خيليييي خزههه يا ٢ بار بشوري بشه افتضاح.

من يكي از دوستام ميره رنگ ميكنه ٢ تومن ميده ميشه هاليوودي حجم موهاي من ميشه ٣ تومن، من شخصا چون دلم نمياد انقدر بدم طبيعي هستم😃

به نظرم هر رنگي كه ارايشگرش خوب باشه قشنگه براي همين رنگ خاصي نميگم بهت

برتری نسبت به دیگران افتخار نیست ، بلکه برتری نسبت به گذشته خود افتخار است
پس حتما دکلره کن که هر رنگی دوس داشتی در بیاد من کاراملی خیلی خوشم میاد برا عروسی پسر داییم کردم خوب ...

خب همون دیگه موندم چه رنگی کنم خودم هیچ نظری واسه رنگ موهام ندارم 

الهی...گاهی...نگاهی...
اگه سفيد نداري يا بزار طبيعي باشه يا برو ارايشگاه خيلي خوب اينكه ميرن زرد ميكنن يا طلايي يا مسي يا ...

نه دیگه رنگ طبیعی به پوستم نمیاد اگه بشه دکلره میکنم ولی رنگ اصلیش نمیدونم چی باشه 

الهی...گاهی...نگاهی...