2777
2789
عنوان

مربا بالهنگ!!!

1197 بازدید | 12 پست

میتونم برای مربا بالهنگ، پوست بالهنگ را رنده کنم؟؟؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالنگ هست

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

کاش بجای غلط املایی گرفتن، نظر میدادین که میشه رنده کرد؟ یا نه؟ باید ریز کنم

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

پوستش رو جدا کن . به قسمت سفیش که رسیدی تکه تکه کن . بذار داخل آب 24 ساعت بمونه . بعد از 24 ساعت حتما دوبار بالنگ ها رو بریز داخل قابلمه و روش آب جوش بریز . بذار 10 دقیقه بجوشه . بعد آبش رو خالی کن و بریز داخل شهدی که آماده کردی

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.

بچه ها مربای بالنگ رو میشه با آهک درست کنین چون ظاهرش بهتر می شه. البته بدون آهک هم میشه. فیلم آموزش پخت مربای بالنگ با آهک یا بدون آهک توی لینک زیر هست. من خودم از روشش استفاده کردم ، خوب شد.

http://lime-co.ir/طرز-تهیه-مربای-بالنگ/