2777
2789
وای خوشمزه میشه؟عین مال بیرونمن عاشق سوسیس کالباسم ولی نمیخرم خیلی مضره.چطوری درست میکنی؟میشه دستورش ...

هنوز نخوردیم ببینم چطور شده اولین بار که درست کردم اگه خوب شد شاید تاپیک زدم تا همه یاد بگیرن. منم مثل شما خودمو بچه ها و شوهرم عاشق سوسیس کالباس هستیم ولی نمیخریم 🙄🙄

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر عزیزم سایشون مستدادم

مرسی عزیزم❤❤❤❤

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
هنوز نخوردیم ببینم چطور شده اولین بار که درست کردم اگه خوب شد شاید تاپیک زدم تا همه یاد بگیرن. منم م ...

باشه عزیزم تاپیک زدی صدام کن

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)

کالباس خونگی 

مرغ بی استخون ی عدد

زرده تخم مرغ ۲عدد

روغن مایع ۳ قاشق 

آرد ۳قاشق

سیر ۶حبه 

نمک ۱قاشق غذا خوری

فلفل سیاه 

جوز هندی ۲تا 

میخک ۲تا 

پودر زنجبیل ۱قاشق مرباخوری 

هل پودر ۱قاشق مرباخوری 

مرغ رو با ادویه و نمک و سیر سه بار چرخ کن 

آرد و روغن و زرده تخم مرغ اصافه کن و ورز بده 

بزار توی سلفون مثل شکلات بپیچش شبیه کالباس 

بندازش تو قابلمه پرآب. ۳ساعت سرگاز تا بپزه 

۲۴ساعت توی یخچال بزار 

آماده است. میتونی هویج پخته و پسته هم بزاری توش 

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂
کالباس خونگی  مرغ بی استخون ی عدد زرده تخم مرغ ۲عدد روغن مایع ۳ قاشق  آرد ۳قاشق سیر ۶ ...

مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم ❤❤❤❤

کالباس خونگی  مرغ بی استخون ی عدد زرده تخم مرغ ۲عدد روغن مایع ۳ قاشق  آرد ۳قاشق سیر ۶ ...

مرسی عزیز

پسرهای من معجزه های کوچک من و دلیل مادر شدنم  عاشقتونم