2777
2789
من قسم خوردم در تاپیک شام نظر ندم😂😂 تاپیک قبلی داستان شد نوش جانتون عزیزم خیلی هم خوشگل شده

چرا نکنه گفتن مرفه بی دردی یااسراف کار😅😅

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ميشه دستوركوفهاتوبدي مرسي

گوشت چرخ کرده با پیازی که ابش گرفته بشه با زیره و تخم گشنیز قاطی میکنی  میزاری کنار 

اونورم که سس شو درست میکنی بعد عین کوفته درست میکنی میندازی تو سس سیب زمینی هم اضافه میکنی  تموم 

پسرهای من معجزه های کوچک من و دلیل مادر شدنم  عاشقتونم 
کالباس خونگی درست کردم 

وای خوشمزه میشه؟عین مال بیرونمن عاشق سوسیس کالباسم ولی نمیخرم خیلی مضره.چطوری درست میکنی؟میشه دستورشو بگی؟

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
هیچی یک لحظه طنزم گل کرد و از لفظ زشت تلپ استفاده کردم و دوستان به من آموختن من یک انسان بد و بی فره ...

بعضی خواهرا باهم این حرفارو ندارن که.خوش به حالت خواهر داری بری تلپ بشی خونش من فقط خونه مامانم تلپ میشم😁😁😁

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)

قیمه بادمجون  

تیکر سالگرد عروسیمه💋میشه برای خوشبختی و خونه دار شدنمون یه دونه صلوات بفرستین مچکرم  لَبخنـدتــ زندگـےِ مـَن اَستــ💖زندگـے کـُن براےِ مـَن جـــٰانـَم💋                                           خدای مهربونم مراقب خونواده م و همسر عزیزم باش