2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این که خوبه تهران خب گرونه  هفت سال پیش  پنجاه میلیون  رهن کرده بودن بابام

واقعا که.گرونه.مجبورین بمونین تهران خداوکیلی.پاشین برین ی شهر دیگه. همش هم که دود میخورین

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...
واقعا که.گرونه.مجبورین بمونین تهران خداوکیلی.پاشین برین ی شهر دیگه. همش هم که دود میخورین

هفتاد تومن واسه تهران زیاد نیست ما ته شهریم این قیمته از شمال شهر خبر ندارم

یعنی پنج درصد هفتاد میلیون

۰/۵ در صد ۷۶۰۰۰۰۰۰ .چون ۲۰۰ هم اجارست

خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه هم‌ونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه
هفتاد تومن واسه تهران زیاد نیست ما ته شهریم این قیمته از شمال شهر خبر ندارم

خداصبرتون بده واقعا

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...

من که  اومدم بیرون  از تهران   ولی تهران ولم نمیکنه کارم اونجاس و نمیذارن بیام جای دیگه

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      
من که  اومدم بیرون  از تهران   ولی تهران ولم نمیکنه کارم اونجاس و نمیذارن بیام جای دی ...

من هروقت میام تهران غم میگیرتم. خیلی دلگیره همهمس هرکی بفکر خودشه همش شلوغی استرس ...وای.من خودم اصفهانم خداییش ارامش هست تو شهر اما تهران انگار ارامش ندارن مردمش.