2777
2789

دپرس شدم امروز اینهمه صحبت مرگ😤

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره وقتی زلزله اومد یقین داشتم نفس بعدی نمیکشم فقط درسکوت بودم هیچ فکری وحرفی تو ذهنم نبود فقط ترس تنها شدن داشتم محکم شوهرم بغل کردم

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

من فقط فکر میکنم که بازمانده ها در مورد من چی فکر میکنن همین 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

دوست عزیزم نیازبه فک کردن درباره مرگ نیست هروزداریم بابدبختی وفقروگرسنگی مرگ روهزاران بارتجربه میکنیم اونم به بدترین شکل

زمانی که صدای انقلاب فرانسه بلندشدماری آنتوانت پرسیدمردم چه میخواهند؟گفتند گرسنه اندونان میخواهند..اوکه ازجامعه خبرنداشت گفت اکنون که نان ندارندچراشیرینی نمیخورند...این است حکایت روزگارما.....

كُلُّ نَفْسٍ ذَآئِقَةُ الْمَوْتِ ۗ وَإِنَّمَا تُوَفَّوْنَ أُجُورَكُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۖ فَمَنْ زُحْزِحَ عَنِ النَّارِ وَأُدْخِلَ الْجَنَّةَ فَقَدْ فَازَ ۗ وَمَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَآ إِلَّا مَتَاعُ الْغُرُورِ

هر كسی مرگ را می‌چشد؛ و بدون تردید روز قیامت پاداش‌هایتان به طور كامل به شما داده می‌شود. پس هر كه را از آتش دور دارند و به بهشت درآورند مسلماً كامیاب شده است؛ و زندگی این دنیا جز كالای فریبنده نیست. (۱۸۵)

آل عمران - 185

قرآن مبین

من خیلی اوقات میشینم با خودم فکر میکنم.باز خیالم از غصه های این دنیا راحت میشه که خدا گفته این دنیا جز کالای فریبنده نیست.ولی بزارین چندتا آیه میزارم براتون بخونید خوبه.دلگرم میشین و شاید جرقه ای در بعضی ها به وجود آمد و توبه کردن تا دیر نشده

أَمْ حَسِبَ الَّذِينَ اجْتَرَحُوا السَّيِّئَاتِ أَنْ نَجْعَلَهُمْ كَالَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَوَآءً مَحْيَاهُمْ وَمَمَاتُهُمْ ۚ سَآءَ مَا يَحْكُمُونَ

آیا كسانی كه مرتكب گناهان شدند، گمان دارند آنان را مانند كسانی كه ایمان آورده و كارهای شایسته انجام داده‌اند، قرار می‌دهیم، به صورتی كه زندگی و مرگشان یكسان باشد؟ چه بد داوری می‌كنند. (۲۱)

جاثیه 21

كُلُّ نَفْسٍ ذَآئِقَةُ الْمَوْتِ ۗ وَنَبْلُوكُمْ بِالشَّرِّ وَالْخَيْرِ فِتْنَةً ۖ وَإِلَيْنَا تُرْجَعُونَ

هر كسی چشنده مرگ است و ما شما را [چنانكه سزاوار است‌] به خیر و شر [كه تهیدستی و ثروت، سلامت و بیماری، امنیت و بلاست‌] آزمایش می‌كنیم، و به سوی ما بازگردانده می‌شوید. (۳۵)

انبیا - 35

قرآن مبین

كُلُّ نَفْسٍ ذَآئِقَةُ الْمَوْتِ ۗ وَنَبْلُوكُمْ بِالشَّرِّ وَالْخَيْرِ فِتْنَةً ۖ وَإِلَيْنَا تُرْ ...

این آیه خیلی جالبه.یک عزیزی یکبار بهم گفت چرا اون ثروتمندها آزمایش نمیشن حالا نگاه کنید خدا خودش گفته با ثروت هم آزمایش میکنیم