2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکسته

95 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها اعصابم خیلی خرابه خیلی من شوهرم پنج سال خواستگارم بود بعد با اصرار من و با مخالفت خانواده بهش جواب مثبت دادیم ولی خیلی پشیمونم شوهرم نه از نظر خانوادگی نه از نظر قیافه نا از نظر شخصیت در حد من نیست ولی جوری رفتار میکنه که انگار از من سره تقصیر خودمه اینقد که بهش محبت کردم خودشو گم کرده الان داره خونه می سازه من خونه بابامم اون خونه باباش آخه کی اینجوری زندگی کرده آخه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صب میره سر کار تا شب بهش زنگ زدم میگم غذا برات درست کردم منتظرتم بیا بهم میگه ول کن به فک ناهار شام من نباش خودم چلاق نیستم از پس خودم برمیام یا میگه من هزارتا بدبختی دارم تو به فکر ناهار شام من نباش لطفا خیلی تو ذوقم میخوره

آخه من خودم شاغلم صبا میرم سرکار خونه بابای اون روستاس من اصلا زندگی خانوادگیمون زمین تا آسمون با هم فرق داره اونجا اصلا راحت نیستم‌.میگم خونه بگیریم میگه من فشار رومه خونه نمیگیرم

یه ساله خب ولم نمی‌کردن اینقد گفت تا نرم شدم ببینید اصلا نمیدونم چطور بگم ازش میترسم هرکار میکنم هرچی میگم همش میترسم تو ذوقم بزنه همش میترسم حرفی بزنم یا خانوادم کوچیکتربن رفتاری کنن فورا قهر میکنه طولانی دیگه خستم کرده یه مردی نیست بهش تکیه کنم

من پدر مادرم استاد دانشگاه خاله و دایی و عمو همه پزشک دندانپزشک خودم فرهنگی ۲۳ سالمه ولی اون از با خانواده بی سواد روستایی پدرش چوپان مادرش بی سواد ف  کنید میگه عصبی میشه به من میگه بی خانواده هیچی نداری نه قیافه داری نه خانواده نه هیکل دلم برات سوخته گرفتمت

خودش میدون از عقده میگه می‌ترسه ار دستت بده،،،،، اگر واقعا پرسید ی و دنبال راه حلی بیا گوش بده،،،،، خوت براش بگیز،،، خیلی دور ش نباش بعد ببیت چا میکنه برات،،،، به خودتبزس،،، ورزش برو،، بعدم هنوز خونه نداری اخلاقش هم معلوم نی دنبال بجه ای یا للعجب