دوستان ۱۳روزه ازموعدم گذشته پریودنشدم روز۱۱که ازپری گذشته بودآزدادم منفی بودمیخوام زعفران بخورم که پری بشم ازیک طرف هم میترسم نکنه هنوزباردارباشم چکارکنم لطفاراهنمایی کنید🤔🤔🤔
فبای آلاء ربکما تکذبان پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
آخه چندسال پیش کیست داشتم ولی اینجوری نبودم پری شدم بعدسه روزدوباره خونریزی داشتم رفتم دکترگفت کیست ...
منم تنبلی دارم همینجوریه. دو ماه پیش رازیانه خوردم تا بالاخره پریود شدم ولی مطمئن بودم باردار نیستم
فبای آلاء ربکما تکذبان پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
من برات دعاکردم صلوات فرستادم توهم برام دعاکن اینبارحامله باشم
مرسی عزیزم .منم برات صلوات فرستادم ان شاالله که اینماه هر دومون باردار باشیم. درخواست دوستیمو بپذیر خبر بارداریتو به منم بده خوشحال بشم.