2777
2789
عنوان

ساک حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 38 پست
من با احتساب اخرین موعدم میشم 3هفته وپنج روز فک کنم زوده  هنوز معلوم هم نیس باردارم یانه ولی ...

اره واسه شمازوده هنوز خب چرا بی بی نمیزنی یاازمایش نمیدی؟

💖خدایا دخترمو سالم بدستم برسون💟
نه چون مطلبمون خیانت نداره مادرشوهر خواهر شوهر برادر شوهر نداره😞

دقیقا الان اگه روتایپیکم میزدم بیایین عکسموگذاشتم همه میومدن میگفتن کو کو

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره واسه شمازوده هنوز خب چرا بی بی نمیزنی یاازمایش نمیدی؟

4روز به موعدم مونده مگه از الان بی بی نشون میده؟؟ ازبس منفی دیدم ماههای قبل دیگه دلشو ندارم گلم🙁😢

💔تنهایی بهتر از باهم بودن های خالیست 💔برای مشکلم وحاجت رواشدنم محتاجم به دعاهاتون🌷🌹
4روز به موعدم مونده مگه از الان بی بی نشون میده؟؟ ازبس منفی دیدم ماههای قبل دیگه دلشو ندارم گلم🙁😢

اهان بس بمون بذار1روز ازموعدت بگذره بعداونجوری دقیق تره عزیزم

سلام..من پنج هفتگی رفتم ساک دیده شد بری معلوم میشه

خداجونم...مرسی که هوای زندگیمو داشتی از اینجا به بعدم توکلم به خودته...مثل زمانی که گریه میکردم و تو با دستای مهربونت اشکامو پاک میکردی و خط خنده رو روی لبام طراحی میکردی....مثل لحظه ای که همسرم رو تو مسیر زندگیم قرار دادی تا من از چشمانش برق خوشبختی و عشق و احساس کنم و عاشقانه ترین زندگی رو باهاش بسازم....مثل وقتی که مادرمو شفا دادی وقتی که معجزه امام حسین و بهم نشون دادی مامانم کلا بیماریش از بین رفت...مثل وقتی که منو با خنده دخترم یکبار دیگه عاشق کردی..دخترم که چشماش مثل پدرشه و نگاهش دلمو میلرزونه و من و وامی داره تا یه بار دیگه نفس عمیق بکشم از ته ته دلم جایی که پر از پاکی و صداقته عمق وجودم لب بزنم..شکرت..شکرت که هوای زندگیمو داری تو بهترین همراه زندگیم هستی...😊😍                                                            من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد

سلام خانوما من رفتم دکتر ساک حاملگی رودید گف اخی چ زود نشون داد ولی گف سن بارداریت طبق سونو4هفته و4روزه بس چرا میگن اولین روز ازاخرین پریود روحساب میکنن