2777
2789
عنوان

سلام

102 بازدید | 10 پست

سلام خانما منهفته32بارداری هستم سوالی داشتم کسیو دیدید که تا ماه اخر سوار موتور بشه؟؟؟مشکلی بعدا واسه بچه پیش نیومد؟؟بچه سالمه الان؟؟؟کسی میدونه فقط جواب بده 

نباید سوار بشه

ما یه خانمی از اقوام باردار بوددسوار موتور شد بچه سقط شد

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

کار درستی نیس

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانومی لطفا اینکار رو نکن چون حرکت موتور باعث پیچیدن بند ناف یا پاره شدنش میشه

خطرناکه

سه پسر دارم تاج سرن باشد که باقیات صالحات باشن برام عاقبت بخیریشون رو از الله میخوام
چرا سقط شد حتما افتاد...من مجبورم سوار میشم خواستم ببینم برا بچه بدنیست؟

خیلی بده سوار نشو

حتی شنیدم یه خانم سوار ماشین شد از تکونای شدید ماشین هفته ۳۹ بارداری بچه مرد

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

عزیزدلم خودت فکرکن ببین اگه خودشماجات خیلی محکم نباشه وقرارباشه کلی بالاپایین بپروننت اول ازهمه مغزت میادتودهنت یانه؟بعدشم چون جات خیلی محکم نیست میخوری زمین وصدرصدآسیب جدی میبینی یانه؟حالاخودتوبذارجای اون طفل معصوم به نظرت اونقدری جون داره که دربرابراین پرشها دوم بیاره؟

آدمهابرای هم سنگ تمام میگذارند!نه آنجاکه کنارشان هستی،نه؛آنجاکه زیرخروارهاخاک خوابیدی سنگِ /تمام/رامیگذارندومیروند........!!!!