2777
2789
عنوان

گرفنگی بینی

62 بازدید | 11 پست

بچه ها نوزاد من بعضی شبا هی از خواب میپره و بینی‌شو و صورتشو میمالوند چیزی تو بینی هاش نمیبینم اما شک کردم نکنه بینی هاش از بالا گرفته چون تو دماغی صدا در میاره نظر شما چیه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم از اول اینجوری بود بردمش دکتر گفت آلرژی داره الان تحت نظر دکتر آسم و آلرژی هست خیلی خوب شد،

به چی آلرژی داشت؟ من که واسه این هیچی نمی خورم نه لبنیات نههیچی 

به چی آلرژی داشت؟ من که واسه این هیچی نمی خورم نه لبنیات نههیچی 

من ب خداوندی خدا لب ب هیچی نمیزدم ،ولی دیگه هرچی بزرگتر میشد بدخوابتر میشد کلافه ام کرد تا امسال بردمش دکتر گفت تست بگیرم ازش البته الان دیگه چهار سالش شده گفتن،ب گوجه،گردو،جو،نوشابه،دلستر اینا،و گربه آلرژی داشت

من ب خداوندی خدا لب ب هیچی نمیزدم ،ولی دیگه هرچی بزرگتر میشد بدخوابتر میشد کلافه ام کرد تا امسال برد ...

وقتی هم بیداره و کولمه مدام دماغشو میمالوند به لباسم 

دکتر چطوری تست میدن می فهمن از چیه؟

وقتی هم بیداره و کولمه مدام دماغشو میمالوند به لباسم  دکتر چطوری تست میدن می فهمن از چیه؟

رو دستشون تقریبا بیست قطره از هرچی میذارن بعد با سرنگ مخصوص میزنن رو او قطره ها و بعدش اگه وژم کرد میفهمن ک ب چی آلرژی داره 

رو دستشون تقریبا بیست قطره از هرچی میذارن بعد با سرنگ مخصوص میزنن رو او قطره ها و بعدش اگه وژم کرد م ...

من بچم ۴ ماهشه یعنی  اونم میفهمن؟ دکتر اطفال هم اینکارو میکنه؟