aseman۳۱۳ مدیر عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 2397 عنوان قهرطولانی | مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 18 پست یادتونه تو تایپیکای قبلیم گفتم شوهرم خ بیخیاله برخی دوستان میگفتن محلش ندم تا خودش پشیمون بشه اصلا شدنی نیس ن پشیمون میشه از اذیت کردناش ن طبیعیش میکنه.الانم باهم قهریم حاضره گرسنه بمونه ولی ن آشتی کنه ن خودش بره واس خودش غذا بکشه. همش باید من کوتاه بیام آشتی کنم. درحالیک مقصره. از اول اینجوری بود ولی با کوتاه اومدنای دفعات قبلم انگار بیخیالتر از قبلا هم شده. بگین باهاش چکارکنم ممنون 1397/08/26 | 15:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aseman۳۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 2397 گلم با قهر چبزی درست نمیشه با حرف زدن درست میشه وقتی عصبانیت تون خوابید بهش بگو فلان چیز ناراحتم کرد ... ن مشکل همینه همیشه حقو بخودش میده سکوت کردم درست نشد قهرکردم درست نشد باهاش حرف زدم انکارکرد گفت خودت مقصری. همیشه همینه.من اگ جایی مقصرم گفتم آره مقصرم. چنبار گفتم. ک اونم یاد بگیره. ولی بدتر شده
aabjikhanum عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 4717 ن مشکل همینه همیشه حقو بخودش میده سکوت کردم درست نشد قهرکردم درست نشد باهاش حرف زدم انکارکرد گفت خود ... بیشتر با حرف زدن اگر هم درست نمیشه عامل اعصاب خردی رو سعی کن تکرار نشه اگر تذکر میدی مثلا شب زود بیا ده بار گفتی به دعوا ختم شد دیگه نگو ول کن
اآسنات عضویت: 1397/01/09 تعداد پست: 43815 واس همین هربار سر نیم ساعت ی ساعت من باهاش آشتی کردم یبار ولش کردم همینجوری قهر موند باز من خسته شدم ... گلم ب قول ی روانشناسی زن# ها قلبشون تو سینشونه مردها تو قوه جنسیشون
margal عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 693 من توعقدم باشوهرم هشت ماه قهرکردم اصلانرفتم واسه آشتی اونم خیلی مغرور ازاخر خودش مجبور شد بیاد ازقدی ... چطوری دومآوردی من نزدیک چهار ماه قهرم دارم دیونه میشم میگذره