2777
2789
عنوان

قهرطولانی

199 بازدید | 18 پست

یادتونه تو تایپیکای قبلیم گفتم شوهرم خ بیخیاله برخی دوستان میگفتن محلش ندم تا خودش پشیمون بشه اصلا شدنی نیس ن پشیمون میشه از اذیت کردناش ن طبیعیش میکنه.الانم باهم قهریم حاضره گرسنه بمونه ولی ن آشتی کنه ن خودش بره واس خودش غذا بکشه. همش باید من کوتاه بیام آشتی کنم. درحالیک مقصره. از اول اینجوری بود ولی با کوتاه اومدنای دفعات قبلم انگار بیخیالتر از قبلا هم شده. بگین باهاش چکارکنم ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم قهرمون طولانی شد حدود ۴ روزه😣

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
با عشقتون طولانی قهر نکنید چون عادت میکنه ب دوریتون

واس همین هربار سر نیم ساعت ی ساعت من باهاش آشتی کردم یبار ولش کردم همینجوری قهر موند باز من خسته شدم آشتی کردم خیلی سرد و بیخیاله فقط تو رابطه گرمه. 

گلم با قهر چبزی درست نمیشه با حرف زدن درست میشه وقتی عصبانیت تون خوابید بهش بگو فلان چیز ناراحتم کرد نه دعوا داریم نه تلافی. فقط ناراحت شدم. اگر ادامه داد بحث نکن خودش در خلوت بهش فکر می کنه

من توعقدم باشوهرم هشت ماه قهرکردم اصلانرفتم واسه آشتی اونم خیلی مغرور ازاخر خودش مجبور شد بیاد ازقدی ...

خیلی کارخوبی کردی 8 ماهتو حروم کردی از سر لجبازی

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊