2777
2789
عنوان

خانوما شما بودین چیکار میکردین 😭

495 بازدید | 45 پست

امروز با همسرم از خونه اومدیم بیرون، اسنپ یکم جلوتر ایستاده بود. تا اومدیم بیرون از دو تا ساختمون اونورتر یه خانمی اومد بیرون سوار یه ماشین شاسی بلند گرونقیمت که از قضا همسرم قبلا گفته بود این ماشین رو دوست داره و میخواد بخره

تا دید ماشین رو گفت: عه ماشین مورد علاقم! و یکم از ماشین طرف گذشتیم که سرشو برگردوند توی ماشین رو ببینه کی پشت ماشین نشسته 😐

یه خانم شیک و کمی پلنگ راننده بود

من نمیشناختمش و همچنین اون مارو، اما قطعا دیده مارو قبلا با هم تو کوچه یا هرجا

کلی با شوهرم دعوام شد که چرا تو ماشین رو نگاه کردی؟ تو که دیدی رانندش زنه! منو خرد کردی، الان طرف میگه چه زن بدبختی، شوهرش بغل دستش ایستاده و سرشو برمیگردونه منو نگاه میکنه

دارم روااااانی میشم من ...

شوهرم به شوخی گفت میخواستم ببینم طرف لیاقت این ماشین رو داره یا نه، ولی بعدش کلی معذرت خواست و گفت غلط کردم

به نظرتون الان زن همسایه چه فکری میکنه؟ 😭😭😭

مهدخت، ۳۱ ساله، لیسانس معماری، ساکن تهران، الهی مرا آن ده که آن به 😍🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑

وا چرا کشش میدی

چیزی نشده که

خیلی حساسی

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد