2777
2789
عنوان

اگه بدونین که

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 46 پست
دقیقا منم همینطوری ام دودل میکشم یکبار خصوصیات خوبش میاد تو ذهن باز اریک طرف اون کارش

من اگه بدونم رابطه داشته نه ولی اگه ندونم مشکلی ندارم چون کسی لو نمیده شما چجوری فهمیدی؟

میخایم با قانون جذب باردار شدم هورررررررا....دختر قشنگ و سفیدو سالمم تو راهه... 

بستگي ب ملاك هاي خودت داره

من خيلي برام مهم بود

هم سطح با ملاك مهمي مثل وضعيت مالي

من حتي با كسي ازدواج كردم ك تو عمرش دوس دختر نداشت

اگه خودت اهل اين كارا نبودي بنظرم با يكي مثل خودت باشي بهتره

دليلم هم اينه ك اون ادم قبح اين كار براش ريخته

و به اين فكر نكرده ك اين ي رابطه نامشروعه

حالا باز مشورت كن با روانشناس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی داره گذشتش به من همه گذشته ای دارن خود ماههم داریم و نمیگیم خب اون مال قبل بوده ربطی به من نداره مهم الانشه که با من صاف و صادق باشه

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹

شرایط هر کس فرق داره عزیزم زن هایی هستن ک عین خیالشونم‌نیس و فقط پول میخوان 

خوده من نمیتونم کنار بیام 

هنوزم موندم همسر دومم چطور با ازدواج قبلی من کنار اومده و میگ اصلاااااا واسم مهم 

ینی اونقد ک واسه خودم‌مهمه واسه هیشکی نیس😐😑

دیدم اما بصورت عکس نمیدونم واقعیته یانه

ای بابا

این عکس روکی نشونت داد

نکنه کسی میخاد رابطه به هم بخوره ...

نمیدونم والا به نظرم از خودش بپرس...

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
من اگه بدونم رابطه داشته نه ولی اگه ندونم مشکلی ندارم چون کسی لو نمیده شما چجوری فهمیدی؟

یه شب با یه آیدی ناشناس برام عکس اومد

که فقط عکس توبغل هم بودنشون بود

دیدم اما بصورت عکس نمیدونم واقعیته یانه

یا خدا 

تازه خودشم نگفته بهت؟؟

پس از کجا میدونی فقط یکبار بوده یا با یک نفر بوده؟ اصلا از کجا میدونی الان رابطه نداره؟؟😐😑😑😑

اوضاع خرابه خواهر دقت کن 

به نظرم نه کمتر کسی پیدا میشه اصلا شاید هم پیدا نشه واین حق رو به یک زن نده

خوب اون با یک زن رابطه داشته 

پس فقط حق مسلم خودش میدونه 

پس خیر من با همچین کسی ازدواج نمیکردم 

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
ای بابا این عکس روکی نشونت داد نکنه کسی میخاد رابطه به هم بخوره ... نمیدونم والا به نظرم از خودش ...

ازخودش پرسیدم گفت رابطه نبوده

فقط باهم دوست بودن

حالا این آقا پیشقدم شده برای ازدواج

اما همش اون عکس تصویرش جلو چشمم میاد

آیا شما از وابستگان ارسطو عامل میباشید؟😄

آیا فامیل بودن با ارسطو چیز خوبیییست ؟   

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
آیا فامیل بودن با ارسطو چیز خوبیییست ؟    

آری آری😄

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔