2777
2789
عنوان

رویابافی

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 78 پست
میگم چون نزدیک ب قد منی من 53 54 شده بودم عالی بود فقط مشکل من اینکه بیشتر پایین تنه چاق شدم میزون چ ...

اره این وزن خیلی قیافرو موزون میکنه

تا توهستی و غزل هست دلم تنها نیست
من خودم ۴۶بودم س ماه قرص سیپروهپتادین خوردم تقریبا ۵کیلو اضاف کردم  ولی خب میان وعده میخوردم ص ...

من سیپرو که میخوردم روز اول اونم نصف قشنگ تا سه روز نمیتونستم بیدار بشم درست حسابی انقدر که این قرص برای من خواب اور بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سیپرو که میخوردم روز اول اونم نصف قشنگ تا سه روز نمیتونستم بیدار بشم درست حسابی انقدر که این قرص ...

اره بعضیا تا یم هفته هم اثر خابو دارن ولی من فقط روز اولی ک شروع میکنم خواب الودم

نه جدی میگم  گلم اتفاقا سر همین امپول یکی از رفیقام از دست دادم یوقتا که خیلی داغونم میگم کاش م ...

آخی... متاسفم واقعا...تازه اکثرا افسرده میشت چاق میشن ...شما همون بی اشتهایی عصبی داری...ریلکس باید باشی و بخوری ....حالا من عصبی باشم خیلی میخورم😂😂😂😂😂

آخی... متاسفم واقعا...تازه اکثرا افسرده میشت چاق میشن ...شما همون بی اشتهایی عصبی داری...ریلکس باید ...

اره یکی از رفیقام اینجوریه بنده خدا با این سن کم شده 97 کیلو اون اینجوری من اینجوری 

اره یکی از رفیقام اینجوریه بنده خدا با این سن کم شده 97 کیلو اون اینجوری من اینجوری 

ای بابااا ...لاغر شدن تو وزن بالا همت میخواد و چون اکثرا شکمو هستن اینکه جلو خودشونو بگیرن سخته...اما چاق شدن با اینکه میخوای همش بخوریااا ولی من یه دفعه میبینی جوری حالن بد میشه که 1 روز تقریبا چیزی نمیخورم...بعد عجیبه گرسنه هم نمیشم

ای بابااا ...لاغر شدن تو وزن بالا همت میخواد و چون اکثرا شکمو هستن اینکه جلو خودشونو بگیرن سخته...ام ...

چاق شدن باید با برنامه غذا و میان وعده بخوری الکی نمیسه من خودم شده پای سفره سیر بودم ی قاشقداضافترو ک خوردن حالت تهوع گرفتم