2777
2789
عنوان

رویابافی

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 78 پست
من بگیرم امروز به دستم برسه مرتب با شیر میخورم

کره بادام زمینی هم خیلی خوبه باعسل بخورین چاق کننده هست

البته کسایی ک حساسیتی هستن براشون خوب نیست

تا توهستی و غزل هست دلم تنها نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کره بادام زمینی هم خیلی خوبه باعسل بخورین چاق کننده هست البته کسایی ک حساسیتی هستن براشون خوب نیست

شانس نداریم یوقت حساسیت میزنیم   یبار ب ی امپول حساسیت شوک زدم قشنگ دوسالش مریض شدم بعدش هم افسردگی   

خواهرکوشوهر. که بفکر پول عمل باشم.

😂😂😂😂😂😂😂خدا نکشت ....شوهر نکرده به فکر ماه عسل بودی ....بعدم مگه واسه یکی دیگه باید کاری کنی پس دل خودت چی ...از حالا انقدر تحویل نگیر شوهرتو 😁😁

شانس نداریم یوقت حساسیت میزنیم   یبار ب ی امپول حساسیت شوک زدم قشنگ دوسالش مریض شدم بعدش هم ا ...

ای وای

خواهرم از طب اسلامی سویق چاق کننده گرفته اونم خیلی خوبه بشرطی ک مرتب مصرف بشه

نه دیگه 57 زیااده به نظرم ...ما همون 53 باشیم فیت میشیم ...بدون هیچ اضافه وزن و شکمی 

میگم چون نزدیک ب قد منی من 53 54 شده بودم عالی بود فقط مشکل من اینکه بیشتر پایین تنه چاق شدم میزون چاق نشده بودم بالا تنه ام لاغر مونده بود

میگم چون نزدیک ب قد منی من 53 54 شده بودم عالی بود فقط مشکل من اینکه بیشتر پایین تنه چاق شدم میزون چ ...

من خودم ۴۶بودم س ماه قرص سیپروهپتادین خوردم تقریبا ۵کیلو اضاف کردم 

ولی خب میان وعده میخوردم صبو عصر

انرژی منفی نده به خودت جذب میکنی ...

نه جدی میگم  گلم اتفاقا سر همین امپول یکی از رفیقام از دست دادم یوقتا که خیلی داغونم میگم کاش من جاش رفته بودم خدا رحمتش کنه

من بعد دوسال خبر فوتش شنیدم چون خودم همون سال ها سر حساسیت شوک خونه نشین شده بودم و افسرده

میگم چون نزدیک ب قد منی من 53 54 شده بودم عالی بود فقط مشکل من اینکه بیشتر پایین تنه چاق شدم میزون چ ...

نه من یه دست چاق میشم چون چاقم میشم به چشم نمیااد ...کلن پهلو و شکم نمیارم ...نمیدونم کجااا میره