2777
2789
عنوان

اه دیوونه شدم دیگگگگگگ

627 بازدید | 53 پست

یه 4ماهی میشه اومدیم خونه جدید سه طبقس هر طبقه دو واحد این واحد بغلی همسن خودمه من تا دوماه اول ک اصن ندیدمش بعد برای بار اول ک دیدمش اومد گف یخ دارید و دادم بهش (شروع رابطه)بعد کم کم اون میومد خونه ما و سر صحبت رو باز میکرد و میگفت بیا باهم دوتایی بریم باشگاه منم چون اینجا غریبم با خودم گفتم خب باهاش برم و دوست بشم یکم صمیمی تر شدم تا اینکه دید قلیون داریم هفته ای دوبار میومد میگفت قلیون بزار بیام بکشیم منم کم روام میگفتم باشه یا مثلا میومد شارژمو میبرد دو روز نمی اورد خودمم روم نمیشد بگم پس بیار شوهرمو میفرستادم در خونشون...بعد من حلقه خریدم برداشت گفت بده منم بزنم حلقمو میبره چن روز نمیاره بازم روم نمیشه بگم بیار یا مثلا غذایی چیزی درست میکنم میاد میگه به به چ بویی میده هوسم کرد یکم برام بریز ببرم(با اینش مشکلی ندارم)مشکل اصلیمم اینه همش میگه صدا تلویزیونتون زیاده میاد خونه ما صداش..در صورتی ک همیشه کمتر از دهه و اونا هروز باند روشن میکنن.دیگ امروز از باشگا میومدیم زدم ب سیم اخر گفتم اگر صدای ما میاد خونه شما صدای شما ده برابر میاد هروزم میاد در خونه وسیله میخواد در صورتی ک من اگر از گشنگی بمیرمم نمیرم در خونه همسایه .چ کنم دیگ نیاد؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

محلش برندار. کنه میخایی چیکارکار سنگین باش باهاش چیزیم خاس بگوندارم خرابه .شوهرم برده سرکار ی بهونه دربیار یادرشو بازنکن دوبار که پروندیش دس ب سرش کردی دیگه نمیاد

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم
درو باز نکن

جاکفشی دم دره کفشامم در دره میبینه...اه متنفرم از خودم کم روام اون خیلی پررویه...حتی میگه اگه حایی باشم بو غذا از در همسایه بیاد میرم میگیرم نمیتونم جلو شکممو نگه دارم.

یکم قاطع باش تا دیگه نیاد ....بگو شوهرم دعوام کرده که دوست ندارم با همسایه در ارتباط باشی

والا من سه ساله این جام اینقدر دوست دارم بزن از صاحبخونه که برام اش انار آورده دستور بگیرم روم نمیشه

درروز باز نکن اگرم گفت بگو نشنیدم اصلا رو نده بهش چیزیم خواست بگو نداریم یا خراب شده بهش محل نده. همسایه منم اینجوری بود ولی تااین حد نه رو ندادم بهش دیگه حرف نمیزنیم

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ تو بهر هیچ برهیچ مپیچ