2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سال پیش ی چرخ خیاطی معمولی ۳۵۰ بود مثلا امسال شده ۱۵۰۰😏 خودت حساب کن دیگه بی صاحابه انگار مملکت ...

سلام آخه درسته کمی اوضاع کشور هرج ومرج شده اما مابا این حرفها خودمون باعث میشیم ناخودآگاه اجناس گرون شود تنها چیزی ک گرون شد و قیمت پایین نیومد خودرو بود که باز عاملش خود ملت هستند انگار که میخواست قطعی ماشین بیاد در مدت دو ساعت پنج میلیون نفر بعد از گرانی خودرو رفتندواسه خودرو اسم نویسی کردن به گفته یه کارشناس اگه کل این پنج میلیون نفر پولشونو  روی هم گذاشته بودند میتوانستند امتیاز کارخانه ماشین سازی یکی از کشورهای اروپایی رابخرند.پ دوستان اگه نمیتوانیم کاری واسه گرانی بکنیم حداقل باعث بدترشدن وضع فعلی نشویم در ضمن از شما هم معذرت میخوام من کوچیکتر از آنم که بخوام کسی رونصیحت کنم شرمنده روزتون بخیر دوست عزیز

سلام آخه درسته کمی اوضاع کشور هرج ومرج شده اما مابا این حرفها خودمون باعث میشیم ناخودآگاه اجناس گرون ...

شما کجایین که فقط قیمت ماشین اونجا رفت بالا ونیومد پایین؟

خونه چی؟

لباس چی؟

رب گوجه معروف چی؟

بادمجون وگوجه چی؟

دوست عزیز اگه طرف شما ارزونیه من یکم خرید دارم بیام سمت شما

[QUOTE=74657404]منم میخوام بدونم دو تا قابلمه و یه ماهیتابه و شیردوش مسی دارم وای اگه گرون باشه خ خوبه[/QUOTE

سلام دوست عزیز اگه قیمتتون مناسب باشه من خریدارم معمولا اجناسی که استفاده میشن دسته دوم حساب میشن و در موقع فروش چند نوع قیمت گذاری میشه یا وزنی یا نصف قیمت نو وآخریش که به نظرم منصفانه تر هست خرید توافقی بین دو طرف میباشدکه هر دو نسبتا راضی وپولش نیز برکتش بیشتره بهرحال اگه قصدفروش داشتید به من خبر دهید ممنونم

شما کجایین که فقط قیمت ماشین اونجا رفت بالا ونیومد پایین؟ خونه چی؟ لباس چی؟ رب گوجه معروف چی؟ با ...

دوست عزیز کمی پا از رو پدال براارید کل حرفهاتون درست اما شما متوجه حرف من نشیدیدچون اولا من نمیتونستم تک تک اجناس رو نام ببرم ودر ضمن خودم میدونم کل اجناس گرانتر شده من فقط نه به شما بلکه به اول به خودم وبه بقیه هموطنان میگم اینکه حتی اگهدجنسی گران شد توی خانه خودتون نیز مطرحش نکنید که بقیه خبر دار شوند واجناس دگه رو گران کنند در ضمن من بچه کرمانم وچون میوه وصیفیجات اینجا بیشتر کاشته میشود معمولا ارزانتره مثلا سبزی اینجا کیاویی ٢تومان همینطور سیب زمینی وپیاز انار ٣۵٠٠وگردو۴٠ فقط چون پسته امسال سرما زده شد و کم بودکیلویی از ٩٠تومان تا١٢٠تومان خرید فروش شد

سال پیش ی چرخ خیاطی معمولی ۳۵۰ بود مثلا امسال شده ۱۵۰۰😏 خودت حساب کن دیگه بی صاحابه انگار مملکت ...

راستی یادم رفت ازتون سوال کنم شما کدوم شهر هستی اخه اسم چرخ خیاطی  شما چیه یا از چه برندی هست اگه خواسته باشی من چرخ خیاطی مینی ٨مدل دوز بهتون میدم ١٠٠تومان کمی از مینی بزرگتر با ١۴ مدل دوزمیدم ٢۵٠ وچرخ بزرگ ژومینه هم با کل امکانات با کرایه ای پستی بهتون میدم ۴۵٠الی ۵٠٠تومان 

راستی یادم رفت ازتون سوال کنم شما کدوم شهر هستی اخه اسم چرخ خیاطی  شما چیه یا از چه برندی هست ا ...

من چرخ خیاطی ندارم

سیب زمینی هم بشه ۳۵۰۰ نمیتونم بخرم به لطف دولت محترم و برکاتشون😏

منم قبلا مث شما فکر میکردم

اما مردم بهمدیگه رحم ندارن

اون بالایی ها هم که هرکی برا خودش کیسه دوخته بسکه دزدن

من دیگه به هیچکس اعتمادی ندارم

اما درمورد چرخ خیاطی اگه منظورتون ژانومه س باشه قبوله

بذارین باهمسرم هم مشورت کنم قبول کرد

نهایتش عیدنوروز میام کرمان و حضوری ازتون میخرم

دوست عزیز کمی پا از رو پدال براارید کل حرفهاتون درست اما شما متوجه حرف من نشیدیدچون اولا من نمیتونست ...

عزیزم منم کرمانم.کجا پسته این قیمت هست من لازم دارم پسرم فقط پسته میخوره از مغزیجات کیلوویی 200 میخرم 

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا