2777
2789
عنوان

بوی عرق

| مشاهده متن کامل بحث + 2228 بازدید | 54 پست

بعضیاخیلی به بوحساسن 

اشکال نداره حالاکه متوجه شدی اسپری بزن ادکلن بزن 

بوعرقومیگیره من خودم همیشه اسپری و ادکلن استفاده میکنم یبارخونه مادرشوهربودم تواتاق بغلی بودم اونابیرون بودن وقتی اومدن مادرشوهرم به شوهرم گفت خانومت کجاس شوهرم گفت ازکجافهمیدی اومده مامان؟مادرشوهرم گفت ازبوی‌عطرش،یه ادکلن گرون وخوشبوبگیر همیشه استفاده کن هم باکلاسه هم خودبوی خوب به ادم حس خوبی میده شوهرتم خوشش میاد ودیگه بهونه نمیگیره.ادکلن خارجی وخوب بگیرکه بوش باعث سردردنشه

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدحموم کرم زینک بزن بادی اسپیلش ودئودورانت استفاده کن،،منم مثل همسرشماخیلی رواین موضوع حساسم شماحتم ...

این دوتا چی هستن؟ قیمتشون چقده؟

@نی_نی_یار_۵  بهت قول میدم ک فردا بیشتر از امروز عاشقت باشم😊               لغو کاربریم نکن هیچوقت😁
عزیزم بو عرق با حمام به تنهایی نمیره . باید مام بزنی اتفاقا من تو بارداری این مشکل رو دارم . همین دی ...

مارکش چیه؟

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

بنظرم وقتی قبلش میری حموم بدنت بوی عرق نمیده این لباساتن که بوی عرق میدن،باید لباساتو تند و تند بشوری و خودتم از مام وادکن با بوی موندگار استفاده کنی بعد حمام

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
مام و اسپری نه 

حتما مام استفاده کن

یا اگر نمی خوای شیمیایی استفاده کنی

زاج  سفید از عطاری بگیر پودر کن بعد حمام که هنوز زیر بغلت نم داره بمال زیر بغلت 

وگرنه اگر مام یا اینجور چیزا رو استفاده نکنی

بسته به بدنت یا غذایی که خوردی از چند دقیقه تا دو سه ساعت بعد حموم ممکنه بوی بد عرق بگیره حداقل زیر بغلت

ادکلن هم فایده نداره وقتی کسی بوی عرق بده بدتر بوها با هم قاطی میشن

پس حتما مام یا زاج استفاده کن بعد هر بار حمام

اینجوری دو سه روزم نری حموم باز بوی بد نمیگیری

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

این دوتا چی هستن؟ قیمتشون چقده؟

بادی اسپیلش ک اسپری خوشبوکننده بدنه،دئودورانت ضدتعریق قیمتش بستگی ب مارکش ایرانی وخارجی بودنش داره عزیزم

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

خواهرشوهرمن بنده خدا هرروز دوش میگیره چون شاغله.شاید روزی2بارهم بشه وقتی2شیفته توبیمارستان.ولی همیشه بوی عرق میده چون لباساشو کمی دیرمیشوره.نمیدونستم چطوربهش بگم که مثل شماناراحت نشه چون نامزده گفتم نامزدش بهش نگه.رفتیم خریدبراش اسپری زیربغل گرفتم😆

دردم از یار است و درمان نیز هم