سلام دیشب با شوهرم صحبت میکردیم از اینکه عیب های همو بگیم بهم گفت تو همیشه بو عرق میدی در صورتی که هر روز دوش میگیرم تا جایی که میتونم نظافتو رعایت میکنم خیلی بهم برخورد من سرکار میرم بعدظهری تعطیل میشم برم خونه دوش میگیرم ولی نمیدونم چرا اینجوری گفت ما تو دوران عقدیم همیشه میخوا همو ببینیم با کلی دقت و وسواسی لباسامو انتخاب میکنم دوش میگیرم ارایش میکنم ولی نمیدونم چرا اینجور گفت تا بحال کسی بهم نگفته بود ناراحت شدم خیلی
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
سیستم دفع بهم خورده...معدت خوب کار نمیکنه....اینا همه درمان سطحیه شما باید سودای بدنتو بیاری پایین ک دیگه بوی احساس نکنی....بعدم حمام ی کم خاک رس بزن زیر بغلت و ی کم بعد آب بکش دیگه تمام
اینکه میگن زینک بزنین زیر بغل خوبه را من تست کردم .واقعا خوبه ... ولی تو یه تاپیکی میگفت سرطان و کی ...
سلام.من به مدت دوهفته استفاده کردم یهو یه زیربغلم ببخشید متورم شد و قرمز رفتم پزشک گفتن بخاطر زینک هست و واقعا مضر هست من اسپری دئودورانت رکسونا استفاده میکنم الان و خیلی راضی ام
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...