2777
2789
عنوان

خونریزی

71 بازدید | 5 پست

سلام من چند روز لکه بینی داشتم و زمان پریود هم رد شد بی بی چک استفاده کردم جواب مثبت بود ولی الان بعد دو روز از اون اتفاق خون ریزی شدید پیدا کردم

راهنمایی می خواستم

من یعنی کلا باردار نبودم یا اینکه سقط شده یا چیز دیگه ایه و مریضی دارم؟

کسی این شرایط رو داشته؟

ممنون

عزیزم چرا به دکتر مراجعه نکردی

این میزان خونریزی خوب نیست

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی احتمالا هست اولینش خطای بی بی چکه دومیش بارداری شیمیایی یعنی قبل از تکمیل لانه گزینی سقط شده&n ...

یه سوال بارداری شیمیایی یه نوع اختلال بارداریه؟یعنی اینکه ممکنه بازم دچار همین بشم؟ طبیعی است یا باید درمان بشم

یه سوال بارداری شیمیایی یه نوع اختلال بارداریه؟یعنی اینکه ممکنه بازم دچار همین بشم؟ طبیعی است یا بای ...

نه عزیزم نیاز به درمان نداره شانسیه تا جایی که میدونم و کسی نمیدونه چرا ایجاد میشه یا چقدر میتونه تکرار بسه حالا شاید باردار نبودی و بی بی چکت غلط بوده

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند