2777
2789
اگه ب دلاره ک امروز دلار دلار۱۱۹۰۰ شده پس بااین حساب همه چی باید بیاد پایین.خداکنه بیاد همه چی درست ...

دادشم هفته پیش گوشی خریده سه تومن دیروز طرف میگفت پنج تومن دلار ارزون شدع همش ترانست

آره.اينم يه فرضيه اس.

بنظر من اینا دلار وطلا رو خودشون تا جایی که میتونستن قبل از ت ح ریم ها بردن بالا که از موج هیجانی بعدشون جلوگیری کنن بگن که تاثیر نداشته که هیچ بهترم شده الان یه مشت ارز ریختن تو بازار ولی بازار واکنش نداشته واسه کاهش...از اینا چی میشه فهمید...؟؟

دردیعنی توخاک خودت غریب دیاری....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان اونایی که طلا وسکه خریدن میان می گن دورغه و کار خودشونه ..عزیز دلال بازی همیشه سود هم نداره😂

والا ما که نداشتیم بخریم. در مغازه میری وسیله برای صبحانه بخری فقط برای دو صبحت میسه 30هزار .اگه این کار خودشون نیست پس کار  کیه 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
پنجشنبه شب رفت رو ۳۸۰  احتمالا بازم گرون شه... گفتن امروز دلار میره ۱۳  امریکا هم اروپا ...

ببخشید مگه شماها  دلار وطلا تو سبد خرید روزانه تونه؟

آخه خیلی ازین خریدای خونه ما تصلا ربطی به دلار وطلا نداره

اما گرونه وپایین نمیاد قیمتش😐

بااجازه بزرگترا

لعنت بهت روحانی دروغگوی دزدپرور

باتشکر از سایت😊

مادر من دو ماه پیش طلا خرید حدود 20 میلیون البته مجبور بود چون برا عروسش بود و باید میخرید....اما تا دیروز بهش گفتم داره میاد پایین طلا کلی خوشحال شد...البته کلی مامانم ضزز کرده اما میگفت جوونا میخوان ازدواج کنن سخته براشون خدا کنه پایین تر هم بیاد خخخخخخخخخ بهش میگفتم مامان زنگ زدم بگم ضرر کردی میخندید

من 7 سال پیش یه سرویس خریدم 6 میلیون و مجبور شدم سه سال پیش فروختمش 4 میلیون و 300 ....حدود 36 گرم بود ...الان بخوام یه سرویس 36 گرمی بخرم باید 12 میلیون کم کم پول بدم ..خیلی دلم سرویس میخواد ..........بچه ها مسخرم نکنین اما من عاشق النگو هستم اما هیچ وقت شوهرم نزاشت بخرم انقد دوست دارم 6 تا النگو بندازم تو یه دستم یه تک پوش هم بندازم یه دست دیگم خخخخخ شوهرم از اول عقد نزاشت النگو بخرم میگفت دوست ندارم اما من تو عروسی ها النگو میبینم دست زن ها دلم میره خخخخخخ

ببخشید مگه شماها  دلار وطلا تو سبد خرید روزانه تونه؟ آخه خیلی ازین خریدای خونه ما تصلا ربطی به ...

یکی از اشناهای طلافروشی گفت...

درضمن طلا اگ بخواد پایین بمونه هیچوقت خرید ندارن...نمیان ضرر چن میلیاردی کنن... اما متاسفانه همه خرید و فروش دارن... من ن اونقدری طلا دارم ک بفروشم ن ب فکر فروشش هستم .. ن میخام بخرم... همه دلمون میخاد جنسا ارزون بشن

تیکر تولد یکسالگی دخترمه😍