2777
2789
منم لاغر بودم . رفتم باشگاه بدنسازی بعد باشگاه سیب زمینی اب پز و تخم مرغ اب پز میخوردم . یه کمی هم پ ...

واقعا سارا ؟ چقدر امیدوارم کردی . چند کیلو بودی؟ قدت چنده؟ الان وزنت چنده؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من چی بگم ک ۴۰کیلویم. خیییلییییییی لاغرم ولی گذاشتم پای اینکه بچه شیر میدم. هرچند میدونم بعدم چاق نم ...

عزیزم خودتو تقویت کن .زن دایی منم بچه دار ک شد وزنش به ۳۹ رسید . . هیچیش نمکنده بود . ولی جدی گرفت قضیه رو . باز ۸ کیلو اضافه کرد

والا من یه عمره تو رژیم کاهش وزنم آب هم بخورم جذب بدنم میشه! ولی یکی از دوستام با مصرف دنبه ۵ کیلو ا ...

چک اپ هم دادم هیچ مشکلی ندارم بخدا همه چی اوکیه .فقط ویتامین دی بدنم یکم کمه . 

دنبه رو پس برم تو کارش ها

سویق گندم، مخلوط حرارت دیده آرد گندم و سبوس گندمه...خوشمزه هم هست...خالی بخور تا تاثیرش بیشتر باشه..مثلا با شیر یا عسل و چیز دیگه ای مخلوطش نکن...خالی خوردنش یکم سخته ولی آروم آروم‌بخوری بالاهره از گلوت میره پایین 😐 از عطاریا گیرت بیاد فکر کنم...برا تقویت استخون هم خوبه...روزی دو قاشق غذا خپری فکر کنم خوب باشه...ایشالا جواب بده برات...سویق جو هم لاغر میکنه...سویق عدس هم برطرف کننده عطشه

عزیزم خودتو تقویت کن .زن دایی منم بچه دار ک شد وزنش به ۳۹ رسید . . هیچیش نمکنده بود . ولی جدی گرفت ق ...

اخه چطوری

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
واقعا سارا ؟ چقدر امیدوارم کردی . چند کیلو بودی؟ قدت چنده؟ الان وزنت چنده؟

اره عزیزم . ۴۸ کیلو بودم . شدم ۵۴ .  ببین شک نکن که با باشگاه بدنسازی خوردنه بعد باشگاه اندامت عالی میشه.روحیت هم ۲۰

منممم😢اما از نظر شوهرم زن نباید وزنش زیر ۸۰ باشه

منم شوهرم میگه همینجوری دوست دارم ولی خودم...

نذر سوره اسرا دارم.۵تا مونده اگه کسی میتونه کمک کنه اگه خواستید بخونید لطفا بهم بگید...ممنون
اوهوم... ولی نمیخام چاق شم... شوهرم دوس نداره. ولی خودم عاشق چاقی ام

مهم اول سلامتیه بعد نظر عشقت اگه اوکی هست از نظر سلامتی بحرف شوهرت گوش بده  . منم از نظر سلامتی مشکلی نداره وزنم فقط صورتم استخوناش زده بیرون

منم شوهرم میگه همینجوری دوست دارم ولی خودم...

من که راضی ام 

برامم سخته لاغر کنم😄اما سعی میکنم رو همین باقی بمونم و اضافه نکنم

خدایا شکرت😍خدایا شکرت که میتونم حال بقیه و خوب کنم 😍خدایا شکرت که دارمت😍