2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وا  😒خواستم سرگرم بشیم دور هم یدفعه چی شد مگه

عزیزم هر سرگرمی ای به قیمت بی احترامی درست نیست فدات بشم. حالا بنده مثل بعضی از کاربرای نی نی سایتی که با دیدن این جمله سقف سایت رو میارن پایین نیستم و زیر سبیلی رد می کنم. دوستانه عرض کردم

هتل ترانسیلونیا سری ۳ رو دیدین؟؟؟

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
عزیزم هر سرگرمی ای به قیمت بی احترامی درست نیست فدات بشم. حالا بنده مثل بعضی از کاربرای نی نی سایتی ...

من هنوزم متوجه دلیل دلخوریت نشدم

اگه بابت مصرعه بود من خودم مصرع دوم این بیتو بلد نبودم گفتم شما که ازاد گذاشتی اگه خودت نگفتی مصرع دومو یکی دیگه میگه

اللهم عجل ولیک الفرج ان شـــاءالله
نه عزیزم. ترسناکه؟

نه نه نه نه، اصلا،خیلی شاد و پر موزیک، دانلود کن ببین عالیه

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
من هنوزم متوجه دلیل دلخوریت نشدم اگه بابت مصرعه بود من خودم مصرع دوم این بیتو بلد نبودم گفتم شما که ...

خب عزیزم خیلی بد نوشتی . بین دو جملت علایم نگارشی نزاشتی بودی من فکر کردم منظورت اینه که تا الان بیداری بگیر بخواب که ادمی را ادمیت لازمه. سو تفاهم پس شده. شرمنده عزیزم  

ادمی را ادمیت لازم است

عود را گر بو نباشد, هیزم است