2777
2789
عنوان

عروسي

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 30 پست
كلاس كه وقتشو ندارم چون دارم واسه كنكور ميخونم

سال کنکورت میخای عروسی کنی؟

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفت روز ؟؟ 7 کیلو کم کردین؟

نه تو هفت روز من دوهفته این اتفاق افتاد واسم البته همزمان هروز باشگام میرفتم اب سیبم خیلی میخوردم مصرف برنجمم خیلی کم کردم تقریبا همه رژیمشو دوهفته رعایت کردم بعد چون من تیرویید دارم به نسبت ادمای دیگه راحت تر لاغر میشم 

دختر زمستانم  
نه تو هفت روز من دوهفته این اتفاق افتاد واسم البته همزمان هروز باشگام میرفتم اب سیبم خیلی میخوردم مص ...

رژیمش که یه هفتس که

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
كلاس كه وقتشو ندارم چون دارم واسه كنكور ميخونم

کلاس رقص کلا ۸ جلسه هستش اونم هفته ای یه جلسه میتونی بری یا بعد کنکورت ۸ جلسه رو بری عروسیت بعد کنکور هست دیگه ؟ 

اگرم نمیخوای تو نت بزن آموزش رقص ایرانی زیاد میاره کلیپ های آموزشی عزیزم

نمیدونم امکان داره رشد کنی یا نه

اره میشه ولی تو این مدتی استاتر مییخاد عروسی کنه نه بلند نمیشه

اره یه هفته گیاه خواریه تقریبا اما من دوهفته گرفتمش 

اوهوم جاولبه 

مرسی عزیزم