2777
2789

من ده سال پیش یه ترکیه ای رو دوست داشتم دیوانه وار. اون بی وفا نبود ولی بی تجربگی و خشونت خودم باعث شد جدا شیم. الان من ازدواج کردم و اون هنوز نه، براش از خدا آرزوی خوشبختی میکنم و هیچچچچچ حسی دیگه بهش ندارم. خوبی شون اینه که تا حدی معتقد تر و صادق تر از اغلب پسرای ما ن! این باعث شده بود بهش علاقه پیدا کنم.

صدای قلب نیست. صدای پای توست که در سینه ام می دوی... کافیست کمی خسته شوی؛ کافیست بایستی؛
دوستم دوست پسرش تركيه ايه ٥ساله باهمن

ماهم حدودس سال باهم بودیم خیلی عاشق هم بودیم نمیدونم واقعن منوفدای شهرتش کرد یابقول خودش بخاطرخودم رفت😔😔😔

من زاده پاییزم 🍁🍂🌺حاصل فصلی غم انگیزم💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ده سال پیش یه ترکیه ای رو دوست داشتم دیوانه وار. اون بی وفا نبود ولی بی تجربگی و خشونت خودم باعث ...

عشق سابق منم هنوز معشوقه نداره باوجودشهرتش هنوزتنهاست😔😔😔

عشق سابق منم هنوز معشوقه نداره باوجودشهرتش هنوزتنهاست😔😔😔

تا جایی که من فهمیدم اونا هم دیر ازدواج میکنن و مشکل کسی رو به زندگیشون راه میدن. یه روزایی بود که لحظه به لحظه پروفایلشو چک میکردم و وحشتم این بود زودتر از من ازدواج کنه. الان از اینکه میبینم تنهاست واقعا خوشحال نمیشم 😔

صدای قلب نیست. صدای پای توست که در سینه ام می دوی... کافیست کمی خسته شوی؛ کافیست بایستی؛
حذف کردم ولی انقدر نترس اونقدر معروف نیست که شناسایی بشی 

عزیزم من اگ هویتشونمیگم دلیل داره وواقعن دوستندارم بدونن کی بوده

حذف کردم ولی انقدر نترس اونقدر معروف نیست که شناسایی بشی 

مثلن من شناسایی چی بشم وقتی ن معشوقشم ن همسرش الان من نمیخام کسی بدون کیه بخاطری ی سریع موضوع

اسمش علی بوراک جیران هست

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
مثلن من شناسایی چی بشم وقتی ن معشوقشم ن همسرش الان من نمیخام کسی بدون کیه بخاطری ی سریع موضوع

اگر راست گفته باشی.من درست گفتم

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍