2777
2789

چند سالی میشه ازدواج کردم، عمیرم به دلیل شیمی درمانی قبل ازدواج باردار نمیشم، دلم خیلی بچه می خواد.

ضمنا زندگیمون خیلی عادیه، هر دو مشغول کارهای خودمونیم ، دلخوشی به هیچی ندارم، هیچی شادم نمی کنه، دوس دارم بمیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم الان تنهایی ماجرای زندگیه خیلیامونه اما آخرش این خودمونیم که باید به داد خودمون برسیم .با خودت م ...

چطوری؟ راستش هیچی خوشحالم نمی کنه و با هیچکس هم در ارتباط نیستم از کارم  هم متنفرم، دلم می خواست همش توی خونه بئدم و می خوابیدم

چطوری؟ راستش هیچی خوشحالم نمی کنه و با هیچکس هم در ارتباط نیستم از کارم  هم متنفرم، دلم می خواس ...

خب فکر کن الان منی همش تو خونه ام مامانم اینا هم یه شهر دیگه ان و صبح تا شب تنهام .این شرایط چه کمکی میتونه بهت کنه ؟؟خوابم تایم داره یکی دو روز که موندی خونه میخوابی اما بعدش چی؟؟خرید کن یه کار هنری یاد بگیر دوست خوب و پایه پیدا کن 

ممنون. برای همیشه باید قید بچه بزنم، با اینکه دلم واسه بچه ها غش میره، البته خودم قبل ازدواج دیونگی کردم و عاشق شدم و با اینکه موضوع می دئنستمباهاش ازدواج کردم، اما حرف بقیه که مدام می پرسن و میگن بذار باردار شی سخته. نمی تونم با کسی دوست شم چون خیلی کم حرفم ، از هیچی هم خوشم نمیاد که برم کلاسش

چند سالی میشه ازدواج کردم، عمیرم به دلیل شیمی درمانی قبل ازدواج باردار نمیشم، دلم خیلی بچه می خواد. ...

خوهر خوبم ناامید نباش

برات ۱۴تا صلوات فرستادم به حاجت دلت برسی.ایشاله خدا دلتو شاد کنه