2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم خیلی دلم گرفته و ناراحتم امروز مامانم عمل داشت ولی چون سخت بود کنسل شد افتاد سه شنبه برای دومین ...

خدا هیچ مادری رو مریض نکنه ان شاءالله خوب میشه گلم

توعشق باوفای منی خدااام❤قلبم روحم جسمم همه ازتوبرای توفدای تو
خیلی خوبه ک مجردای سایت زیادشدن منم 22هستم

خواهرم تو۱۸سالگی ازدواج کرد ولی من نمیتونم مسئولیت بپذیرم احساس میکنم اینطور بهترم 😊

ارع واقعا سخته من اتاقمم نمیتونم درس مرتب کنم چه برسع ب یه زندگی خوب کردی

کلا اخلاقم یکم عجیبه به همه میگم نیازی به غیرخدا ندارم واقعا هم ندارما باورتون نمیشه تاحالا ازپدرومادرمم هیچی نخواستم تابه این سن طوری که خودشون میگن توچرااینطوری ...ولی بایداعتراف کنم یکم احساس تنهایی میکنم وچون اصلا اصلا اهل رفاقت حرام نیستم فعلا اینطور میگذرونم ب خداتوکل