2789
عنوان

تدریس خصوصی

915 بازدید | 19 پست

سلام سلام

بچع ها کیا تدریس خصوصی میکنن؟؟؟؟

من قصد دارم تدریس خصوصی کنم اما سه ساله که از کنکور دادنم میگذره و درس ها یادم رفته از طرفی ما ها نظام قدیم محسوب میشیم و کتابها یه سری تغییرات داشته

حالا بنظرتون باید از کجا شروع کنم

بشینم بخونم همه کتابو؟؟

از طرفی به پولشم احتیاج دارم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من تدریسه خصوصی میکنم ولی من دبیر دبیرستانم و کلا رشته تحصیلیم هم همون درسیع که میدم خیلی کار راحتی نیست باید خیلی توانمند باشی تا بتونی دبیرستان درس بدی بهتر شروع کنی پایه های هفتم هشتم کتاب ریاضیشوت رو با یه کتاب کمک آموزشی که نمونه سوال داره بخونی بعد هم بری این اموزشگاه های تدریس خصوصی که درصدی کار میکنن کارت رو شروع کنی 

نمدونم بنطرم ابتدایی پیش همه میرن ولی دبیرستانی که نمیاد پیش یه لیسانسه کلاس بگیره حداقلش فوق لیسانس ...

خب شخص سابقه دار جلسه ای 500هم هزینه میگیره

همه که ندارن ازین پولا

من تدریسه خصوصی میکنم ولی من دبیر دبیرستانم و کلا رشته تحصیلیم هم همون درسیع که میدم خیلی کار راحتی ...

ممنون

میشه بپرسم خصوصی حلسه ای چند هزینه میگیرید

و چه درسی

خب شخص سابقه دار جلسه ای 500هم هزینه میگیره همه که ندارن ازین پولا

نه بابا دیگه این خبرها هم نیست

الان رنج تدریس خصوصی برای معلم های شناخته شده بین صد تا دویست اونهایی که پونصد میگیرن معلم های کنکورن بعد یه معلمه با تحربه کاری که تو یک جلسه انجام میده معادل درسیه که یه دانشجو تو چهار جلسه میده خیلی فرق میکنه

یه دانشجو میشناسم فیزیک درس میدع جلسه ای 150 خیلییییی هم کلاس میگیره اصلا من میهنگم

خیلی خوب میگیره تو تهران حق التدریس ها بالاتر من کرج هستم اگه تهران برای تدریس بیام جلسع ای۲۵۰ میگیرم

من خیلی کم میگیرم حدودا ۸۰ تا ۱۰۰ ولی خب وقتم هم پر هست. الان بیشتر قصد دارم جا بیفتم. بعد نرخ ببرم ...

عزیزم چند سالته

از جع سنی شروغ کردی؟؟

چجوری اون اوایل شاگرد جذب کردی؟؟

همین فیزیک درس میدی؟