2777
2789
عنوان

مشکلات دوران عقدم ، لطفا بیاید...

169 بازدید | 5 پست

سلام خواهرا

چند وقتیه ذهنم در گیر مشکلاته واقعا یجورایی تعادل روحی ندارم احساس میکنم زندگیم خسته کنندس 

هر کاری بتونم میکنم تازندگیو که دوس دارم داشته باشم 

ولی چیزی بذهنم نمیرسه 

منم دوسدارم مث بقیه با شوهرم برم چیزایی که دوس دارمو بخرم بهش خواسته هامو بگم بریم خرید خلاصه یه زندگیه جدا گونه که دستم ب دهنم برسه و به کسی جز شوهرم نیاز نداشته باشم 

اما متاسفانه از عوایل عقدمون(۸ماهه عقدیم) هر وقت قرار شده چیزی برام بخرن مادر شوهرم میخره برای من النگو خریدن بدون انتخاب خودم مادرش رفته بود خریده بود یا وسیله های جهازیه وهر چیز دیگه ای 

خلاصه تا الان همه چیو مادرش گرفته من اصلا حس خوبی ندارم الانم که نزدیکه عروسیمه همه چی رو خانواده شوهرم میخوان بگیرن عروسی ،خونه (البته اجاره دو طبقه با خودشون) طلاخرید عروسی .. همش رو مادر شوهرم میخواد بگیره و اینم بگم تا الان چیز درست حسابی بهم نگرفتن دو تا النگو هام انقدر ضعیف بودن که شکستند از چند جا الانم ندارم خدا میدونه بازم میخوان چیزای ب درد نخور بگیرن

ولی مشکل من اینا نیستا اینا رو گفتم بدونید

مشکل اینجاست که شوهرم چشمش ب دست مادرشه و خودش اصلاااپس انداز نداره الان کار میکنه ماهی ۱ میلیون اونم ب خدا هزار تومن من ازش نمیبینم سریععع خرج میکنه اصلا خبر ندارم از وضعیت مالیش که کیا پول داره کیا نداره همیشه خدا نداره گاه میگم شـارژ بفرس میگه ندارم ب خدا منم میگم باش گلم تا الان ازش چیزی نخواستم چون خجالت میکشم میدونم نداره و داشته باشه هم بازم خجالت میکشم

واقعا نمیدونم چجوری میخوایم بریم زیر یه سقف اون بعضی موقع از مادرش پول میگیرهاز زندگیم از ایندم خیلی میترسم هزار تا فکرو خیال میکنم به خدا گیج شدم 

من خواسته هامم دلم نمیاد بهش بگم خودشون هر چی دوس دارن میارن دیگه 

واقعا خسته شدم انگار نه انکار شوهر دارم

مامانم میگع تو میتونی درستش کنی

اما چجوری چیکار کنم خسته شدم لطفا کمک کنید

♡مثل برف باش ؛ زیبا ولی سرد♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من باید بری مشاوره 

تا نرفتی زیر یه سقف

وضعیتی که گفتی جالب نیست

بخاطر درآمد کم همسرت حتما به مشکل میخوری بعد عروسی

اگر خودتم خانه داری

و اینکه مادرشوهرت بخاطر اینکه پسرش نداره، و اینکه میخواد صرفه جویی کنه خودش میخره میاره برات

ولی کارش اشتباهه، باید با زبون برات بگه، شما اگر زن زندگی و اهلی باشی درک میکنی و با سلیقه خودت هم انجام میشه

بنظر من صحبت با زبون خوش بهترین راهه

پست منو نپسندید یعنی لایک نکنید. فقط پاسخ دارید برام بذارید. ممنونم. 

وقتی خرج از جیب پدرشوهر مادرشوهره طبیعیه که خودشون انتخاب کنن 

خواسته های شما درسته ولی باید قبل از عقد خواسته هات رو ملاک انتخاب قرار میدادی الان ما چه راهکاری میتونیم بهت بدیم وقتی شوهرت پول نداره یعنی نداره به همین سادگی

تنها حرفی که میتونم بهت بزنم اینه که با شرایط فعلی بساز هر چیزی هم برات تهیه میکنن بپذیر بعدا وارد زندگی شدی خودت باید مدیریت مالی داشته باشی و پس انداز کنی 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

جهیزیه مگه با خودتون نیست؟ به شوهرت بگو میشه سرویس طلامو خودم انتخاب کنم؟؟؟ سوالی بگی بهتر از اونه که بگی حتما میخوام خودم انتخاب کنم

اگه رسمشون اینه خوب مشکل اختلاف فرهنگیه ولی اگه این رسمشون نیست تاحدودی بدبین و بددل هستند و این نشونه خوبی نیست