2777
2789
عنوان

دستگاه دفع کننده حشرات موذی

2022 بازدید | 16 پست

سلام دوستان ...میخواستم دستگاه دفع کننده حشرات موذی ازاین فراصوتا بخرم اما نمیدونم کارایی دارن یانه اگه دارین بگید خوبه یا بده وچ مارکیش خوبه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا ماخریدیم فکر کنم نزیک سیصدو خوردهای هم پولش شد والا چون حیاط داریم همه چی میادتو فقط گیجشون ...

اتفاقا خونه ماهم حیاط داره ازموش وسوسک همه چی میاد الان چون سرده ودنبال غذا میان توسالن

تمامی محصولات ایران دی اچ دارای 2 سال پشتیبانی و 10 سال خدمات پس از فروش می باشد
از طریق سایت اصلی پاسخگویی به مشتریان به صورت 100 درصد انجام می شود 

جهت استفاده از خدمات جعبه محصولات و فاکتور نیاز هست
 تا حتما از خود فروشگاه اصلی خرید انجام شده باشد 

ایران دی اچ واقعا جنسش آشغال بود.جنسشون مونده بود دستشون ۱۰۰بار زنگ زدن گفتن بدروغ گفتن اسمتون تو قرعه کشی تلویزیون در اومده برنده شدین.نصف قیمت.بعدا تحقیق کردیم دیدیم مثل روز روشن دروغ وشیادی بود.قرعه کشی در کارنبوده جنس مونده دستش حقه بازی کردن.میگیم دستگاهتون کارایی ندارند دبه در میارن.

تمامی محصولات ایران دی اچ دارای 2 سال پشتیبانی و 10 سال خدمات پس از فروش می باشد از طریق سایت اصلی ...

پس چرا وقتی بی تاثیر هستش دستگاهتون رو مرجوع نمیکنید؟؟؟

موقع فروش مدعی هستید که درصورت عدم کارایی ضمانت مرجوع داریم

اما حالا که ثابت شده کارایی نداره دستگاهتون مرجوع نمیکنید و دوباره پول میخواید از آدم.

نه بابا ماخریدیم فکر کنم نزیک سیصدو خوردهای هم پولش شد والا چون حیاط داریم همه چی میادتو فقط گیجشون ...

خانومی چه مارکی خریدید شما؟؟؟

یعنی الان شما هم ناراضی هستید مثل ما؟